BGRegistar.com

Нардиз ЕООД

Информация

Информация

нардиз козметика с марак артдеко

 

Нардиз ЕООД е димнамично развиваща се, пазарно ориентирана компания.

 

Дейността и е насочена в грижа за красотата, комфорта и доброто самочувствие на българските потребители.


Повече от 14 години, компанията предлага луксозна и качествена козметика на разумни цени.

 

Фирма Нардиз е официален вносител и представител за България на марковата декоративна немска козметика - ARTDECO.


Продуктите на ARTDECO включват голямо разнообразие от артикули за красота и грижа за външния вид.


Широкият асортимент от продукти, налични на пазара, е съобразен с нуждите на българския потребител.

 

Марката е позиционирана в над 60 обекта – магазини и салони за красота, които предлагат луксозна парфюмерия и козметика, а от 2009 г. се предлага и във верига магазини Beauty Zone и Douglas. Всички продукти са представени в рекламни дисплеи – практични и съобразени с индивидуалните потребности на клиента.

 

От 2017 година е ексклузивен представите на марките MARBERT, Bettina Barty, John Player Special и Herbaflor. Дерматологично тествани продукти с грижа за кожата. Висококачествени немски продукти, както за жени, така и за мъже.


През 2018та година фирма Нардиз стартира проект с един от топ гримьорите на България – Борислав Соколов - БОНИ, гримьорът превърнал страстта си към красотата и блясъка в своя запазена марка.
Борислав Соколов застава зад фирма Нардиз като ценител на декоративната козметика ARTDECO, а фирма Нардиз като част от ARTDECO GROUP застават зад Борислав Соколов–Бони, един от доказалите се професионалисти през годините в областта на красотата. Проектът носи посланието ‘ДА ПОГОВОРИМ ЗА ВЕЖДИ С БОНИ ’.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Нардиз работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Радва се на добър авторитет, отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Ако искате да станете част от семейството на ARTDECO както и на другите марки, може да се свържете с екипа от професионалисти на фирма Нардиз, за да обсъдите възможността за предстоящо бизнес партньорство.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. Фирмата се стреми да предлага продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество на достъпни цени.


Повече информация можете да получите на онлайн магазините на фирмата :

 

www.nardis.bg

 

www.artdeco-cosmetics.bg

 

Контакти

Нардиз ЕООД

София, кв. Манастирски ливади, ул. Бяло поле 12
029587766, 029587767
0879060116
029587765