BGRegistar.com

Нардиз ЕООД

nardis, артикули за красота и грижа за външния вид, вносител на качествена немска козметика, вносител на козметика марка artdeco, вносител на козметични продукти artdeco, декоративна немска козметика artdeco, интернет магазин nardis, качествена немска козметика, качествена немска козметика artdeco, качествени козметики продукти artdeco, козметика artdeco, козметична марка artdeco, козметична серия artdeco, козметична серия от чисти минерали, луксозна и качествена козметика artdeco, нардиз еоод, нардиз еоод софия, нардиз софия, немска козметика artdeco, немска козметика на достъпни цени, немска козметика с високо качество, оторизиран представител на козметика artdeco, предпочитана марка козметични продукти софия, представител за българия на козметика artdeco, препоръчан вносител на козметика софия, препоръчан вносител на немска козметика, препоръчана фирма за козметика софия, фирма вносител на козметика софия, фирма вносител на продукти artdeco, фирма за козметични продукти софия

Информация

Информация

нардиз козметика с марак артдеко

 

Нардиз ЕООД е димнамично развиваща се, пазарно ориентирана компания.

 

Дейността и е насочена в грижа за красотата, комфорта и доброто самочувствие на българските потребители.


Повече от 14 години, компанията предлага луксозна и качествена козметика на разумни цени.

 

Фирма Нардиз е официален вносител и представител за България на марковата декоративна немска козметика - ARTDECO.


Продуктите на ARTDECO включват голямо разнообразие от артикули за красота и грижа за външния вид.


Широкият асортимент от продукти, налични на пазара, е съобразен с нуждите на българския потребител.

 

Марката е позиционирана в над 60 обекта – магазини и салони за красота, които предлагат луксозна парфюмерия и козметика, а от 2009 г. се предлага и във верига магазини Beauty Zone и Douglas. Всички продукти са представени в рекламни дисплеи – практични и съобразени с индивидуалните потребности на клиента.

 

От 2017 година е ексклузивен представите на марките MARBERT, Bettina Barty, John Player Special и Herbaflor. Дерматологично тествани продукти с грижа за кожата. Висококачествени немски продукти, както за жени, така и за мъже.


През 2018та година фирма Нардиз стартира проект с един от топ гримьорите на България – Борислав Соколов - БОНИ, гримьорът превърнал страстта си към красотата и блясъка в своя запазена марка.
Борислав Соколов застава зад фирма Нардиз като ценител на декоративната козметика ARTDECO, а фирма Нардиз като част от ARTDECO GROUP застават зад Борислав Соколов–Бони, един от доказалите се професионалисти през годините в областта на красотата. Проектът носи посланието ‘ДА ПОГОВОРИМ ЗА ВЕЖДИ С БОНИ ’.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Нардиз работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Радва се на добър авторитет, отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Ако искате да станете част от семейството на ARTDECO както и на другите марки, може да се свържете с екипа от професионалисти на фирма Нардиз, за да обсъдите възможността за предстоящо бизнес партньорство.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност. Фирмата се стреми да предлага продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество на достъпни цени.


Повече информация можете да получите на онлайн магазините на фирмата :

 

www.nardis.bg

 

www.artdeco-cosmetics.bg

 

Контакти

Нардиз ЕООД

София, кв. Манастирски ливади, ул. Бяло поле 12
029587766, 029587767
0879060116
029587765