BGRegistar.com

Нактайм ЕООД - Представител и Дистрибутор

български производител на въздуховоди , български производител на въздуховодни системи , вентилационни съоръжения и въздуховодни системи, изработване на цялостен проект за вентилация, изработване на цялостен проект за климатизация, изработка и монтаж на въздуховоди софия, инженеринг на овик и кипиа софия, качествен сервиз на климатична техника софия, качествен сервиз на отоплителна техника софия, качествен сервиз на хладилна техника софия, нактайм, нактайм еоод, продажба на вентилационни решетки , проектантска дейност на овик и кипиа софия, проектиране на вентилационна техника софия, проектиране на климатична техника софия, производител на електрически калорифери , производител на жалузийни вентилационни решетки , производител на кухненски смукатели , сервиз на вентилационна техника софия, услуги в областта на вентилацията софия, услуги в областта на климатизацията софия, услуги в областта на отоплението софия, фирма за монтаж на вентилационни системи, фирма за монтаж на климатични системи софия, фирма за монтаж на отоплителни системи софия

Представител и Дистрибутор

Нактайм ЕООД е официален представител на следните производители:

 

DAIKIN - Япония - Daikin Industries Ltd. заема водеща позиция на пазара за климатични системи за бита, офиса, промишлеността. Съобразени с всички световни изисквания за екология, дизайн, ефективност.

 

AIRWELL A.C.E. / WESPER - Франция за битови и промишлени климатични съоръжения, водоохлаждащи агрегати, вентилаторни конвектори и др. Съоръженията AIRWELL и WESPER са със съвременен дизайн и автоматика, голяма надеждност и шумови характеристики, съгласно Европейските стандарти.

 

STARWAY - Китай, климатични системи за бита, офиса, дома. Фирма Нактайм е изключителен представител на марката за България. Техниката отговаря на стандартите на ЕС и БДС.

 

HOKKAIDO - Италия, битови и промишлени климатични съоръжения, VRV, DRC системи и др. Предлаганите системи са съобразени с изискванията на ЕС за екологично чисти компоненти.

 

MAXA /ADVANTIX S.P.A. / - Италия за водоохлаждащи агрегати с големи и малки мощности. Коректни и надеждни партньори в производството на чилъри, вода-вода, въздух-вода, климатична техника и др.

 

MEKAR Srl - Италия, климатични камери с голям диапазон на работа, подходящи както за промишлени и битови помещения, така и за болнични заведения. Подходящи са за малки и много големи обеми. Всички вложени материали са съгласно нормите на Европейския съюз.

 

VENTILCLIMA - Италия, предлага широка гама от водоохлаждащи агрегати, вентилаторни конвектори и др, отговаряща на изискванията за високо качество и сигурност. Предлаганата техника е с дизайн, който може да задоволи всеки клиент.

 

NOVOVENT - Испания, предлагаща широка гама от битови, канални и промишлени вентилатори в стандартно и взривобезопасно изпълнение. В производствената гама влизат също овлажнители и изсушители на въздуха, калорифери и др.

 

SONNENKRAFT - Австрия и OVENTROP - Германия, са европейски лидери в Слънчевия инженеринг, предлагащи висококачественни соларни съоръжения.

 

  • плоски соларни и вакуумно-тръбни колектори;
  • бойлери с една и две серпентини;
  • контролери за управление на системите;
  • соларни помпени станции;
  • други съоръжения, необходими за монтаж и експлоатация на инсталациите;

 

ARCA Caldaie - Италия - богат асортимент на всички видове котли за отопление - пелетни, газови, на твърдо гориво и пелети, на нафта и комбинирани с два и три вида горелки. Всички предлагани продукти са напълно окомплектовани с горелки, автоматика, помпи и др., позволяващи пълноценен и ефективен монтаж и експлоатация на съоръженията.

 

Контакти

Нактайм ЕООД

София, бул. Драган Цанков 17, ет. 2
029714888, 029714999, 029714555
0887209631
029714888