BGRegistar.com

Нактайм ЕООД

български производител на въздуховоди , български производител на въздуховодни системи , вентилационни съоръжения и въздуховодни системи, изработване на цялостен проект за вентилация, изработване на цялостен проект за климатизация, изработка и монтаж на въздуховоди софия, инженеринг на овик и кипиа софия, качествен сервиз на климатична техника софия, качествен сервиз на отоплителна техника софия, качествен сервиз на хладилна техника софия, нактайм, нактайм еоод, продажба на вентилационни решетки , проектантска дейност на овик и кипиа софия, проектиране на вентилационна техника софия, проектиране на климатична техника софия, производител на електрически калорифери , производител на жалузийни вентилационни решетки , производител на кухненски смукатели , сервиз на вентилационна техника софия, услуги в областта на вентилацията софия, услуги в областта на климатизацията софия, услуги в областта на отоплението софия, фирма за монтаж на вентилационни системи, фирма за монтаж на климатични системи софия, фирма за монтаж на отоплителни системи софия

Информация

Нактайм ЕООД - климатична, отоплителна и вентилационна техника

 

Нактайм ЕООД е фирма, учредена през 1991 година. Специализирана в проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатична, отоплителна и вентилационна техника.


Извършвана инженерингова и проектантска дейност на ОВиК и КИПиА.

 

Дружеството предлага завършен цикъл на климатизация, вентилация и отопление.


Фирмата разполага с производствена база за вентилационни съоръжения и въздуховодни системи с аксесоари, необходими за изграждане на системи за климатизация, отопление и вентилация.


Всички продукти на Нактайм са сертифицирани по ISO. Компанията притежава лицензия по ISO 9001:2000.


Фирмата извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички, предлагани от нея продукти. Поддържа на склад резервни части.


Нактайм разполага с добре оборудван автопарк, позволяващ голяма мобилност на монтажно-сервизните екипи.

 

Фирмата извършва търговска дейност и осигурява собствени доставки на машини и съоръжения. Разполага с квалифицирани специалисти и проектанти, които съдействат при избора на необходимата техника, както да изработят цялостен проект за климатизация и вентилация.


Нактайм ЕООД е член на Българската Строителна камара, на Френската Търговска камара и на Турската индустриална камара.

 

Контакти

Нактайм ЕООД

София, бул. Драган Цанков 17, ет. 2
029714888, 029714999, 029714555
0887209631
029714888