BGRegistar.com

НАДИН КЛИМА

Информация

НАДИН КЛИМА

ЕТ Георги Милчев - Надин с търговско име Надин Клима, е основана през 2003 година със седалище град Казанлък.

 

Развива своята дейност в областта на отоплението и климатизацията.   Фирмата предлага консултиране, проучване, проектиране и пълен инженеринг на енергоспестяващи и екологични системи за отопление и климатизация с използване на възобновяеми източници на енергия.

 

Едни от най - практичните и полезни разработки на фирмата са актуалните термопомпени агрегати за отопление, охлаждане и битова гореща вода, чрез топлинна енергия посредством използването на подпочвени води. За тази цел ЕТ Георги Милчев - Надин, предлага на своите клиенти - Термопомпи Вода - Вода или от въздуха - Термопомпи Въздух-Вода - Чилъри. В произвежданите от фирмата термопомпени агрегати са използвани всички известни досега достижения в тази област, както и собствени разработки, доказали своята ефективност в практиката.

 

Надин Клима град Казанлък има издаден сертификат, за да представлява WILO - България ЕООД, като негов дистрибутор и за извършване на сервизна дейност.

 

Продуктите предлагани от ЕТ Георги Милчев - Надин  - системи за отопление и климатизация, оползотворяват акумулираната енергия от слънчевата радиация и целогодишно постоянната температура на определена дълбочина на земната кора.

 

Постигнатият ефект на енергоспестяване и опазване на околната среда ги нарежда сред най - перспективните иновационни продукти за бита през двадесет и първи век. Надин - Клима се стреми да произвежда висококачествени продукти, които максимално да задоволяват изискванията и нуждите на клиентите, като гарантират за високото качеството на използваните елементи.

 

Фирмата предлага пълна гама от услуги по доставка, монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка, както и различни консултации, свързани с всички видове системи за отопление, вентилация и климатизация.

 

ЕТ Георги Милчев - Надин или Надин - Клима предлага следните продукти и услуги :

 

     -  Геотермални, климатични и слънчеви системи, включващ пълен инженеринг.

     -  Доставка, монтаж и сервиз на всички продукти на фирма WILO.

     -  Високотемпературно отопление, включващо доставка, монтаж, гаранционно и

         извънгаранционно обслужване.

     -  Доставка и монтаж на вентилационно оборудване, включващ пълен инженеринг.

Контакти

НАДИН КЛИМА

Казанлък, ул. Никола Петков № 50
043162831
0898614407