BGRegistar.com

М - ГАЗ ЕООД

Информация

М - ГАЗ ЕООД

М - ГАЗ ЕООД град Русе развива своя проект за изграждане на метан станции в България.

 

Фирмата има изградени и въведени в експлоатация три комплекса – Липник в град Русе, Лаута в град Пловдив и Бистрица в Благоевград, които се състоят от метан станция, автокозметичен център и кафе.

 

В процес на проектиране и изграждане са комплексите Чайка в град Варна, Огоста в град Монтана и Янтра в град Велико Търново.

 

Комплексите М - ГАЗ са с атрактивното местоположение, корпоративния дизайн, отличното обслужване, специална грижа за клиентите, сигурност и безопасност, както и активно отношение за опазване на околната среда.


Метан станциите разполагат с двойни колонки, позволяващи бързото и едновременно зареждане с компресиран природен газ - метан на леки, лекотоварни и товарни автомобили, микробуси и автобуси.

 

В специален изсушител, монтиран към компресора, метанът се пречиства и изсушава, което води до повишаване на неговите горивни качества и увеличаване на пробега на автомобилите.

 

Оборудването е на водещата италианска компания SAFE SRL и отговаря на всички изисквания на европейската нормативна база и се отличава с голяма бързина на зареждане и надеждност на техниката.


Автокозметичните центрове обслужват автомобилите на корпоративни и частни клиенти, като предлагат разнообразни услуги, включващи почистване, измиване, полиране и други.


В уютните кафенета с модерен дизайн и приятна атмосфера се предлагат кафе, газирани и други безалкохолни напитки, минерална вода, бира, сладки и солени тестени изделия и сладолед. На специални щандове се предлагат цигари, ароматизатори, антифризи и други.

Контакти

М - ГАЗ ЕООД

Русе, бул. Липник № 73 А
082838899, 082838989
0896788167
082838899