BGRegistar.com

МЕДИКО-ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ

Информация

Информация

 

МЕДИКО-ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ е със седалище град Силистра, бул. Македония 61, каб. №10.

 

Лабораторията е оборудвана с нова, модерна техника и апаратура на водещи световни фирми и утвърдени марки.

 

МТЛ-ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ изработва специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати, свъзани със стомотологичното ортопедично лечени, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика.

 

Зъботехническата лабораторна технология е изкуството и науката за изработка на устройства за коригиране и заместители на естествените зъби.

 

МТЛ-ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ изработва и предлага подвижно протезиране, неподвижно протезиране, металокерамика и ортодонтски апарати.

 

Специализираните медицински и помощни средства се изработват по различни технологични методи, със специални за това машини и инстроменти, от различни за тази цел стоматологични материали.

 

В своята работа използва висококачествени материали на доказани производители.

 

МТЛ-ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ разполага с екип от квалифицирани специалисти, извършващи специфични технически дейности по изработка на специализирани медицински и помощни средства.

 

Зъбните лаборанти работят в тясно сътрудничество със зъболекари, които планират лечението и места за възстановяване или коригиране на устройството в устата на пациента.

 

Гаранция за високото качеството на зъбните конструкции е дългогодишният опит и високата квалификация на зъботехниците работещи в лабораторията.

 

Лабораторията използва различни високотехнологични материали, като керамика, пластмаси и метални сплави за фиксирани възстановявания - коронки и мостове.

 

Със своя дългогодишен опит във високоестетичните дентални възстановявания, МТЛ-ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ се е наложила, като една от най - добрите лаборатории в страната.

 

Контакти

МЕДИКО-ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ ВИКИ-ДИМОВА И СИЕ

Силистра, бул. Македония 61, каб. №10
0888642299