BGRegistar.com

МОРЕ СЕЛЕКШЪН ЕООД

Информация

МОРЕ СЕЛЕКШЪН ЕООД

Море Селекшън е специализирана търговска верига, която предлага eлектродомакински уреди, обзавеждане, оборудване и иинтериор.

 

Официален вносител на селекция от стоки за домакинството на водещи европейски производители, отличаващи се с високо качество на изработка и смели дизайнерски решения.

 

Магазините Море Селекшън са създадени, за да отговорят на по - високите изисквания на клиентите при обзавеждането на техния модерен дом.  Предлагат голямо разнообразие от стоки за домакинството, които съчетават фина изработка, семпли и изчистени линии и класическа елегантност. 

 

Море Селекшън предлага продукти от стъкло, кристал и изделия от порцелан - Fine Bone China , Extrastrong , Ceramica , Stoneware.

 

Море Селекшън привлича вниманието на своите клиенти, предлагайки им голямо разнообразие на прибори за хранене и съдове от висококачествена неръждаема стомана. Гъвкавата фирмена политика позволява продуктовите линии да се персонализират според нуждите на отделните пазарни сегменти. За масовия клиент се предлагат изделия на по - ниски цени, а за ценителите и хората с повече възможности се предлага линия със сребърни и позлатени аксесоари за маса. Море Селекшън предлагане не само красиви по форма изделия, но също така удобни за боравене, функционални и надеждни.

 

На българските клиенти фирмата предлага богат избор от кухненски везни и кантари за измерване процентното съдържание на течности и мазнини в организма, електростимулиращи уреди и кани със система за филтриране на водата.

 

Широката гама от изделия предоставя разноообразни решения както за ежедневието, така и за празничната трапеза. Море Селекшън  се стреми да задоволи потребностите на тези клиенти, които имат усет към красивата и изящна изработка и не правят компромиси с качеството.

 

Веригата магазини Море селекшън работи за изграждане на потребителска култура, основана на високи естетически стойности, ориентирана към стила на италианските творци.

Контакти

МОРЕ СЕЛЕКШЪН ЕООД

София, ул. Тинтява № 9
029699050
0898650013