BGRegistar.com

МОНОХЕМ ООД

Информация

Информация

 

МОНОХЕМ ООД е създадена през 2009 година с адрес на управление: град София, ул. Дамян Груев 30 и складова база в София, кв. Горна Баня, ул. Борислав Огойски № 1.

 

Развива своята дейност в областта на търговията. Занимава се с внос и дистрибуция на химически суровини и материали за фармацията, козметиката, хранителната и химическата индустрия.

 

МоноХем ООД разполага с добра складова и търговска база в градовете София и Лом, което води до по-бързо изпълнени поръчки на територията на цялата страна.


Благодарение на изградените добри партньорски отношения с редица европейски, азиатски и американски компании, дружеството предоставя на своите клиенти, своевременни и бързи доставки на химически суровин, също съдейства на българските производители за намиране на нови продукти на конкурентни цени.


МОНОХЕМ ООД разполага с висококвалифициран и отговорен екип, което води до утвърждаването на фирмата, като един от най-надеждните и конкурентноспособни дистрибутори на пазара с химически суровини в България.


МоноХем ООД е компания, утвърдила се, като лоялен и коректен партньор, изградила добри партньорски отношения не само със спедиторски фирми, но и с всички свои клиенти.

 

Заповядайте, ние работим за Вас!

 

 

Контакти

МОНОХЕМ ООД

София, кв. Горна Баня, ул. Борислав Огойски 1В
029578657
029569428