BGRegistar.com

Български регистри ООД

Информация

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша позвънете на тел.: 0988/86-62-18

 

.................... e динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, която води началото си от 1959 г., стартирайки с производството на оловно-кисели батерии.

 

Приватизирана през 1998 г., компанията се превръща в най-големия производител на батерии в Източна Европа, с производствени и рециклиращи мощности в пет различни страни. Произвежда и предлага акумулаторни батерии с разнообразно приложение. 

 

Като един от водещите европейски производители на батерии, осъществява дейността си в два основни бизнес сегмента – оловно-кисели батерии и литиево-йонни клетки и системи с висока мощност.

 

Продукцията на дружеството е познато на международните пазари повече от  петдесет години.

 

Богатата продуктова гама включва стартерни батерии, стационарни батерии, батерии за фотоволтаични системи, локомотивни батерии и специални батерии с военно приложение - конструирани по Руски и по НАТО стандарти.

 

Основната дейност е производството на оловно - кисели стартерни и стационарни батерии и тяхното обслужване.

 

Високото качество на предлаганите продукти, гарантират на потребителите спокойствие, комфорт и безопасност във всички сфери на експлоатация.

 

Постоянното внедряване на нови продукти, висококвалифицираните специалисти и обезпечаването с най - новите технологии и оборудване от водещи европейски и американски фирми отреждат лидерско място на дружеството в производството и продажбите на акумулаторни батерии.

 

Акумулаторните батерии .................. са познати на пазарите в Гърция, Македония, Молдова, Беларус, Румъния, Русия, Украйна и Югославия.

 

В момента ................. произвежда широка гама дванадесет волтови стартерни батерии за леки и товарни автомобили и селскостопанска техника с капацитет от 36 до 210 Ah и батерия 6 V 196 Ah за трактори.

 

.................... е единственият производител на 6 СТ 160 ПК стартерна батерия за бронетанковата техника без аналог в световното производство.

 

Богатата продуктова линия на стационарните батерии включва дву, четири, шест и дванадесет волтови батерии с номинален капацитет от 60 до 600 Ah.

 

Използваната технология при отливането на оловните решетки гарантира спазването на съвременните изисквания за батерии с намалена поддръжка, осигурява високи енергетични и механични показатели и удължен период на експлоатация.

 

Контакти

Български регистри ООД