BGRegistar.com

Момордика ЕООД - Продукти

вносител на индустриални стафиди, дистрибутор на глюкозо фруктозени сиропи, дистрибутор на инвертиран сироп, дистрибутор на картофен неразтворим протеин, дистрибутор на хидролизиран пшеничен глутен, дистрибуция на глюкоза в цялата страна, дистрибуция на глюкоза софия, дистрибуция на глюкозо фруктозени сиропи, дистрибуция на декстроза в цялата страна, дистрибуция на декстроза софия, дистрибуция на малтитол в цялата страна, дистрибуция на малтитол софия, дистрибуция на малтодекстрин, дистрибуция на нвертиран захарен сироп, дистрибуция на сорбитол в страната, дистрибуция на сорбитол софия, дистрибуция на стевия в страната, дистрибуция на стевия софия, момордика, момордика еоод софия, момордика софия, препоръчан дистрибутор на глюкозни спиропи, препоръчан дистрибутор на декстроза в страната, препоръчан дистрибутор на инвертирани сиропи, препоръчан дистрибутор на малтитол в страната, препоръчан дистрибутор на малтодекстрини, препоръчан дистрибутор на сорбитол в страната, препоръчан дистрибутор на стевия в страната, хидролизиран пшеничен глутен

Продукти

Момордика ЕООД

 

Момордика ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предоставяйки голямо разнообразие от продукти с високо качество на достъпни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент:

 

 • Глюкозо - фруктозен сироп - подсладител, заместител на захарта, със сухо вещество 75.0 %, фруктоза –52.6% и декстроза 43.5 %.

 

 • Скорбяла - Преработени подсладители - глюкоза, изоглюкоза и кристална декстроза и фруктоза, както и смеси от сиропи за глюкоза / изоглюкоза.
  Профилите на захарта на продуктите и смесите от изоглюкоза - са подходящи за напитки, млечни продукти, плодови консерви, халва и сосове. Те са по-ефективни и лесни за използване.

 

 • Глюкоза - важен източник на енергия в тялото, гарантираща нормалното функциониране на организма по време на интензивно физическо, емоционално или психическо натоварване.

 

 • Инвертазата е прахообразен инвертазен препарат, получен от дрожди, който може да се приложи в сладкарската промишленост за производство на Инвертиран захарен сироп - за хранително-вкусовата индустрия, за производство на спирт и спиртни напитки.
  В допълнение към основното си сладкарско приложение, може да се използва за производство на мелибиоза от рафиноза или D-фруктоза от инулин, тъй като съдържа активност на b-фруктозидаза. Този ензим може да се използва и в някои специализирани продукти от плодов сок за намаляване на нивата на захароза.

 

 • Малтодекстрин - полизахарид, използван като хранителна добавка.

 

 • Декстроза - под формата на прах или таблетки за диабетици.

 

 • Малтитол - подсладител, използван за производството на хранителни продукти несъдържащи захар.

 

 • Сорбитол - хранителна добавка.

 

 • Стевия - естествен подсладител, заместител на захарта.

 

 • Протеини - хидролизиран пшеничен глутен и картофен неразтворим протеин - насочени към изграждане на мускули и възстановяване, ориентирани са към здравето на потребителите или оптимално хранене за нарастващия гъвкав веган сегмент или възрастни хора с лош апетит.


Момордика ЕООД е компетентна да отговори на въпроси свързани със заместването на Захарозата във вашите продукти. Не се колебайте да се допитате, ако не сме в състояние да ви отговорим веднага ще направим запитване към нашите партньори.

 

Контакти

Момордика ЕООД

София, ж.к. Дианабад, бл. 31, вх. Б, ет. 1, ап. 26
0888578030