BGRegistar.com

Момордика ЕООД

вносител на индустриални стафиди, дистрибутор на глюкозо фруктозени сиропи, дистрибутор на инвертиран сироп, дистрибутор на картофен неразтворим протеин, дистрибутор на хидролизиран пшеничен глутен, дистрибуция на глюкоза в цялата страна, дистрибуция на глюкоза софия, дистрибуция на глюкозо фруктозени сиропи, дистрибуция на декстроза в цялата страна, дистрибуция на декстроза софия, дистрибуция на малтитол в цялата страна, дистрибуция на малтитол софия, дистрибуция на малтодекстрин, дистрибуция на нвертиран захарен сироп, дистрибуция на сорбитол в страната, дистрибуция на сорбитол софия, дистрибуция на стевия в страната, дистрибуция на стевия софия, момордика, момордика еоод софия, момордика софия, препоръчан дистрибутор на глюкозни спиропи, препоръчан дистрибутор на декстроза в страната, препоръчан дистрибутор на инвертирани сиропи, препоръчан дистрибутор на малтитол в страната, препоръчан дистрибутор на малтодекстрини, препоръчан дистрибутор на сорбитол в страната, препоръчан дистрибутор на стевия в страната, хидролизиран пшеничен глутен

Информация

Информация

Момордика ЕООД София

 

Момордика ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на индустрията, предлагаща качествени решения. Натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, лидер в областта на търговията, разпространението и популяризирането на глюкозофруктозни сиропи и продукти от скорбияла в България.

 

Извършва дистрибуция на глюкозо - фруктозни сиропи, глюкоза, инвертиран сироп, малтодекстрини, декстроза, малтитол, сорбитол, стевия, кафява нерафинирана тръстикова захар, меласа, хидролизиран пшеничен глутен, картофен неразтворим протеин и други. Внос по заявка на клиенти на индустриални стафиди, ензим Инвертаза и други ензими за ХВП.


От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Момордика ЕООД се стреми се да предлага разнообразна гама продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

 

Продуктовата гама, която фимата предлага на българския пазар включва:

 

  • Глюкозо - фруктозен сироп - подсладител, заместител на захарта, със сухо вещество 75.0 %, фруктоза –52.6% и декстроза 43.5 %.
  • Глюкоза - важен източник на енергия в тялото, гарантираща нормалното функциониране на организма по време на интензивно физическо, емоционално или психическо натоварване.
  • Инвертиран захарен сироп - за хранително-вкусовата индустрия, за производство на спирт и спиртни напитки.
  • Малтодекстрин - полизахарид, използван като хранителна добавка.
  • Декстроза - под формата на прах или таблетки за диабетици.
  • Малтитол - подсладител, използван за производството на хранителни продукти несъдържащи захар.
  • Сорбитол - хранителна добавка.
  • Стевия - естествен подсладител, заместител на захарта.
  • Протеини - хидролизиран пшеничен глутен и картофен неразтворим протеин.

 

Момордика ЕООД разполага с екип, притежаващ подходящи умения и опит, успешно справящ се с професионалните предизвикателства. Това помага на фирмата да поддържа репутацията на надежден търговец и предпочитан партньор в областта на търговията.

 

Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Момордика ЕООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Иво Кръстев в качеството на Управител.

 

Контакти

Момордика ЕООД

София, ж.к. Дианабад, бл. 31, вх. Б, ет. 1, ап. 26
0888578030