BGRegistar.com

Молтен Христов и С-ие СД

висококачествен хляб ботевград, висококачествени хранителни стоки ботевград, вкусен и пресен хляб ботевград, вкусни и пресни закуски ботевград, закуски с отличен вкус ботевград, закуски с уникален вкус ботевград, магазин за хранителни стоки ботевград, молтен христов, молтен христов и сие, молтен христов и сие сд, най добрите закуски в ботевград, производство на закуски ботевград, производство на тестени изделия ботевград, производство на хлебни изделия ботевград, производство на хляб, производство на хляб ботевград, различни видове хляб ботевград, разнообразие от промишлени стоки ботевград, утвърден производител на хляб ботевград, фирма за закуски ботевград, фирма за тестени изделия ботевград, фирма за хлебни изделия ботевград, фирма за хляб ботевград, хлебни изделия, хлебопроизводство ботевград, хляб с най добро качество ботевград, хляб с отличен вкус ботевград, хляб с отлично качество ботевград, хранителни стоки, хранителни стоки с високо качество ботевград

Информация

Молтен Христов и С-ие СД

Молтен Христов и С-ие СД,  Ботевград е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. 

 

Специализирана в производството на хляб, хлебни изделия и закуски. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. 

 

Извършва търговия с хранителни и други промишлени стоки. 

 

Следейки развитието на пазара, Молтен Христов и С-ие СД се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на хранителния бизнес.

 

Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие посредством  използването на нови технологии, които са на световно ниво.

 

Посредством увеличаване на номенклатурата на предлаганите стоки, Молтен Христов и С - ие СД се стреми да подобри обслужването, да отговари на непрекъснато увеличаващото се потребителско търсене и променящ се пазар. 

 

Екип от 138 квалифицирани специалисти, професионалисти с опит и стаж се грижат за производството и предлагането на продукти с много добро качество.

 

Молтен Христов и С-ие СД  работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Предлага голямо разнообразие от продукти с високо качество на достъпни цени:

 

Хранителни и други промишлени стоки.

 

Закуски.

 

Хлебни изделия.

 

Хляб - различни видове.

 

 

Контакти

Молтен Христов и С-ие СД

Ботевград, ул. Академик Стоян Романски № 40
072366060, 072366006, 072366996, 072366740
072360031