BGRegistar.com

Модна къща Юнона

Информация

Модна къща Юнона

Модна къща Юнона

Модна къща Юнона е създадена през 2000 година от Катя Генева - нейн собственик и главен дизайнер.

 

Насочена изцяло към нежния пол, Юнона предлага елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст.

 

През тези четиринадест години JUNONA се наложи и утвърди, като лидер на българският моден подиум със своя уникален стил и модна линия.

 

Екип от млади, вдъхновени дизайнери работи непрестанно върху силуета на модерната европейска жена.

 

Дизайнът на JUNONA, е една магията, която провокира, завладява и остава там някъде в теб.

 

През годините Модна къща Юнона успя да реализира в България ноу - хау на Versace , Dsquared, Fred Sabatier - La Mode de Toutes les femmes, Weill, EDWARD ACHOUR Paris и Godski group, имайки възможността да работи с техни дизайнери за изработването на техни колекции.

 

Платовете, от които се използват са произведени от висококвалифицирани технолози от Италия, Франция, Гърция и Китай. JUNONA, чрез своите колекции, дава възможност на всеки да се докосне до съвършения гений на много велики дизайнери.

 

Модна къща JUNONA внесе иновации не само на българският моден подиум, но и на музикалната сцена. Със своя уникален стил, колекциите на модна къща Юнона се придържаи изцяло към топ тенденциите на всеки различен моден сезон.

 

Сред рекламните лица на Юнона блестят музикалните звезди Преслава, Галена, Кристина Димитрова и други. Много известни личности се опират на модната линия създадена от модната къща, давайки им свобода в техните изяви, подчертавайки индивуалността и творческата им същност.

 

Модна къща JUNONA предлага детска колекция за момичета и момчета. Колекцията е с незабравим дизайн и високо качество, където от първостепенно значение са удобството, комфортът и безопасността на материалите, от които е изработена.

 

Детска модна линия JUNONA Kids дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност. Колекцията е съобразена с най - новите модни тенденции, пренесени в детските облекла, съчетани с високо качество и усещане за неповторимост.

 

Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите предлагани от JUNONA KIDS даряват на своите малки клиенти увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение.

 

КОНТАКТИ

 

град София

ул. Раковски 78


тел. - 029801164

 
град Димитровград

ул. 5-ти ноември 9А


тел. - 039164455

 

Контакти

МОДНА КЪЩА ЮНОНА

София, бул. Витоша 47
029801164