BGRegistar.com

МК РАМ МТС ООД

афтърмаркет части за land rover джипове люлин, бързи и качествени авто услуги люлин 6, бързи и качествени автосервизни услуги люлин, всичко нужно за офроуда от мк рам мтс, диагностичен автосервизен център люлин, дистрибутор на афтърмаркет авточасти люлин, доставка и продажба на афтърмаркет части люлин, доставчик на авточасти за land rover джипове люлин, доставчик на авточасти произведени от britpart, мк рам мтс вашият бизнес партньор, мк рам мтс оод, мк рам мтс оод люлин, мк рам мтс оод софия, мк рам мтс предпочитан партньор за работа, предпочитан автосервиз в люлин, препоръчан автосервиз в люлин, препоръчан автосервизен център в люлин, препоръчана автосервизна база в люлин 6, препоръчана сервизна база в люлин, сервизна база рам партс 4х4 в люлин 6, сервизна база рам партс 4х4 софия, специализиран магазин за афтърмаркет части люлин

Информация

Информация

 


МК РАМ МТС ООД е българска компания със седалище град София.

 

Развива дейност в областта на автоуслугите. Специализирана в доставка и продажба на афтърмаркет части за всички модели Land Rover джипове.

 

Основен доставчик на авточасти произведени от BRITPART. Предлага също ремонтни резервни части, аксесoари и всичко нужно за офроуда.

 

МК РАМ МТС се е утвърдила, поддържайки лидерската си позиция на пазара, предлагайки висококачествени продукти на цени съобразени с Българския пазар.

 

В специализираният магазин се предлагат афтърмаркет части за всички модели Land Rover. Поддържат се големи наличности, над 3000 артикула и над 13 000 резервни части. Всяка част, която не е налична на склад, може да бъде поръчана с регулярните седмични доставки от Англия. Поръчаните части могат да бъдат взети от офиса в София или да бъдат изпратени с куриер.

 

При необходимост, клиентите могат да се възползват от безплатна консултация, предоставена от добре обучените специалисти, с богат опит в търговията с авточасти.

 

МК РАМ МТС се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки тяхното доверие, компанията гарантира качество и надеждност на предлаганите стоки. Увеличава складовите си наличности с нови стоки и офроуд аксесоари.

 

Разполага със собствена сервизна база Рам Партс 4х4 в София, Люлин 6, ул. Петър Дерплиев 57, където кип от опитни и квалифицирани специалисти се грижи за ремонта и обслужването на вашите автомобили. Гарантирано високото качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и не променящо се през годината ценообразуване.

 

Гаранция на всяка стока се признава, при условие, че е монтирана в сервизна база Рам Партс 4х4.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на МК РАМ МТС, стремейки се да задоволи и най - претенциозните клиенти.

 

Компанията се представлява от г-н Мартин Георгиев в качеството на Управител.

 

 

Контакти

МК РАМ МТС ООД

София, ж.к. Люлин 3, ул. Добринова скала 363
029964227
0878533011, 0878533010