BGRegistar.com

МКЗУ - Метал ЕООД

Информация

МКЗУ-Метал ЕООДМКЗУ-Метал ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град София, ж.к. Люлин, ул. Джавахарлал Неру № 28.


Специализрана в проектиране и изработката на метални конструкции и сортиращи-сепариращи инсталации.


Изделията, които произвежда и предлага са с уникални проектантски и технически решения.


Целта на фирмата е да превърне високото качество на изделията в тяхна неизменна характеристика.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес - метални конструкции на промишлени халета, складове, навеси, сервизи, автомивки, стълби, огради и многоетажни рамкови конструкции.

 

Обхватът на дейност включва изработка и монтаж на съставни сечения, сортиращи-сепариращи инсталации, предназнчени за третиране на битови отпадъци.

 

Разширявайки постоянно асортимента си, МКЗУ-Метал ЕООД се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с високото качество на изделията и техните конкурентни цени.


Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


МКЗУ-Метал ЕООД е компания, утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


МКЗУ-Метал ЕООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Компанията се представлява от г-н Боян Керемедчиев в качеството на Управител.

 

Контакти

МКЗУ-МЕТАЛ ЕООД

София, ж.к. Люлин, ул. Джавахарлал Неру 28
029251512
0895425252