BGRegistar.com

МИР МОНТАНА ЕООД

Информация

Информация

 

МИР МОНТАНА ЕООД е дружество, учредено през 1951 година със седлище град Монтана, ул. Индустриална № 44.

 

Развива своята дейност в областта на машиностроенето. Дружеството разполага с база с обща площ 144 000 кв.м, от които закрити халета 35 000 кв.м.

 

МИР МОНТАНА ЕООД произвежда и предлага гумено - лентови транспортьори, предназначени за транспортиране на различни видове пакетирани и насипни товари в металургичната, химическата, минната и други видове промишленост.


Дружеството извършва доставка на отделните компоненти за лентовите транспортьори като резервни части, включващи:

 

  • Ролки - с гарантирано високо качество, отговарящи на изискванията по DIN, ностиел на златен медал на 55-ти Международен технически панаир в град Пловдив. Гаранция 24 месеца.
  • Задвижващи станции
  • Опъвателни станции
  • Ролконосачи
  • Самоцентриращи станции
  • Чистачи и отбивачи.

 

Метални конструкции и платформи, ролганги и ролгангови пътища, използващи се в различните поточни линии в автомобилостроенето и транспортни карго терминали за летища.

 

МИР МОНТАНА ЕООД приема нестандартни поръчки в областта на общото машиностроене и строителството, машини за арматурни дворове и строителни подемници.

 

Филтри - съобразени с изискванията за опазване на околната среда, създадени за осигуряване на нормални условия на работна среда, както и за отделяне на най-финните фракции на различни технологични процеси. Усвоено ноухау на следните видове филтри :

 

  • Сухи ръкавни импулсни филтри
  • Мокри инерционни филтри.

 

Резервни части и машини за керамични заводи.

 

Екипът от добре обучени специалисти, професионалисти с богат опит, конструира и предлага продуктови изделия задоволяващи и най-претенциозни клиенти. Дружеството извършва шеф-монтаж на лентови транспортьори.

 

МИР МОНТАНА ЕООД предлага голямо разнообразие от продуктови изделия, благодарение на наличните съвременни CAD системи за проектиране, инструментално и техническо оборудване: лентоотрезни и циркулярни машини, гилотини за рязане до 20 мм, абканти, хидравлични преси до 250 тона, ексцентрични преси от 63 до 250 тона, рундвал машини, фрези, стругове, борверзи, фрезхобели, координати и широка гама машини със CNC управление, заварочни апарати и агрегати за ръчно и електродъгово заваряване и агрегати за заваряване в защитна среда от СО2.

 

Работи по европейски норми и стандарти. От 2000 година дружеството е сертифицирано по ISO 9001, а от 2004 г. пресертифицирано по ISO 9001, версия 2000 от SGS – Белгия.

 

 

Контакти

МИР МОНТАНА ЕООД

Монтана, ул. Индустриална 44
096300515, 096300512
096300512