BGRegistar.com

МИП ТС

Информация

МИП ТС

Адрес: София, Околовръстен път" № 4Б Тел: 02 / 40 30 111 / 0888 370 235 Email: info@miptrade.com URL: МИП ТС
 

 
МИП ТС ООД е една то най-големите дистрибуторски фирми в бранша и утвърден  лидер на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата продукти - метални стълби, фасадни скелета и алуминиеви мобилни, строителни продукти и ходови колела.
МИП ТС е дружество с ограничено отговорност, регистрирано по Закона за задълженията и договорите през 1999 година със сто % частен капитал. Фирмата се занимава основно с внос и дистрибуция на метални стълби с приложение в домакинството, за обществени и производствени нужди; алуминиеви фасадни и мобилни скелета; ходови ролки и колела; строителни продукти и аксесоари за топлоизолацинни системи.
Целта на фирмата е своевременно и постоянно да удовлетворява нарастващото потребителско търсене от съвременни технологични решения. Поради тази причина, МИП ТС ООД е желан партньор както за своите многобройни български клиенти, така и на водещи международни компании желаещи да присъстват на българския пазар посредством утвърден, надежден и лоялен местен партньор.
Политиката на фирмата е ориентирана към предлагане на българския пазар на разнообразни стоки на цени, които да  съответстват на тяхното качество. Амбициите на фирмата са тези стоки да достигнат до широк кръг клиенти, поради това от самото започване на дейността беше изградена и разработена собствена дистрибуторска мрежа на територията на страната. Ние дистрибутираме внасяните от нас стоки във всички големи градове на страната.Освен на собствената си дистрибуторска мрежа фирмата разчита и на добрите си контакти и партньорство с търговски вериги и дистрибутори със собствена търговска мрежа в гр. София и страната.
Продукти:
Фирмата предлага най-широка гама домакински и професионални стълбш, интериорни стълби, ревизионни стълби за тавански помещения (стълби-капандура) , мобилни и фасадни скелета, въздушни платформи, ходови и мебелни колела и ролки, строителни продукти, елементи и аксесоари за сухо строителство и топлоизолационни системи, кошчета за битови отпадъци, гребла за сняг и други продукти за стротелството и ремонта.

Контакти

МИП ТС

002/4030111/0888370235