BGRegistar.com

МИНЕРАЛ 2000 ЕООД

Информация

МИНЕРАЛ 2000 ЕООД

Минерал 2000 ЕООД е фирма със седалище град София и част от концерна ЩРАБАГ СЕ и водеща марка на пазара за суровини в Средна, Югоизточна и Източна Европа.

 

Разполага с двеста кариери и баластриери, посредством които гарантира оптималното снабдяване с висококачествени, минерални суровини, необходими за строителни дейности и изходна база за много други продукти.

 

Минерал 2000 ЕООД се стреми в работата си да планира и извършва добив на инертни материали, с високо качество, както и ефективното управление на природните ресурси.

 

Фирмата е една от водещите в предлагането на висококачествен пясък, трошен камък, чакъл и дребна баластра.

 

Минерал 2000 ЕООД добива и предлага пясък, чакъл, ломен и трошен камък, строителен камък за хидротехнически съоръжения, добавъчни материали за производство на бетон и асфалт и специални продукти по индивидуални желания на клиентите.

 

От дълги години групата Минерал е коректен и лоялен партньор за редица фирми от преработващата суровини индустрия, строителни фирми и железопътни дружества.

 

Екипът от квалифицирани специалисти реагират гъвкаво на индивидуалните желания на клиентите и разработват технико - икономически решения.

 

Благодарение на иновативна техника и богат опит Минерал 2000 ЕООД предлага продукти с високо качество, сертифицирани, подлежащи на постоянен контрол.

 

Контакти

МИНЕРАЛ 2000 ЕООД

София, бул. Цариградско шосе 115 Г, сградата на Мегапарк, ет. 8
024458854, 024458856
024458890