BGRegistar.com

Милмекс ООД - шоколадова фабрика

milmex, богат асортимент от шоколадови изделия, бонбониери за кръщене и сватба, диетични и нискокалорични хранителни продукти, изработка на уникални и луксозни ръчни бонбони, индивидуални поръчки за шоколадови изделия, качествен български шоколад и бонбони, качествени уникални и луксозни ръчни бонбони, корпоративни поръчки за шоколадови изделия, лидер в производството на диетични продукти, лидер в производството на нискокалорични продукти, лидер в производството на шоколадови изделия, милмекс, милмекс оод, милмекс шоколадова фабрика божурище, производител на бонбониери за кръщене и сватба, производител на бонбониери за специални поводи, производител на български шоколадови изделия, производител на качествен български шоколад, производител на качествени български бонбони, производител на качествени български шоколади, производител на луксозни шоколадови фигури, производител на нискокалорични продукти, производител на ръчни бонбони без добавена захар, производство на български шоколадови изделия, производство на диетични хранителни продукти, производство на нискокалорични хранителни продукти, ръчни бонбони по предварителна заявка, традиционни шоколадови изделия, шоколад комфорт със слабително действие, шоколадови изделия за специални поводи

Информация

Шоколадена фабрика Милмекс - БожурищеМилмекс ООД е българска компания, учредена през 1994 година.

 

Първоначално работи като работилница за шоколадови изделия.

 

Дружеството се развива в крак с новите тенденции в ХВП, и динамичното търсене на пазара, с иновативно и модерно мислене.

 

Шоколадена фабрика Милмекс предлага богат асортимент от над 60 вида шоколадови изделия, сред които: плътни шоколадови бонбони, черупкови шоколадови бонбони, тунквани шоколадови бонбони, плътни шоколадови блокчета, шоколадови блокчета с пълнеж, шоколадови десерти и ръчно изработени бонбони. Ръчните бонбони могат да бъдат изработени с предоставена снимка или лого от клиента.

 

Фирмата разполага с производствена фабрика в гр. София, бул. Европа №156. Оборудвана с модерна техника и машини, с висококвалифициран персонал, което е гаранция за високото качество на изделията излизащи от производство.


Използва най-качествени суровини и материали и налага на пазара разнообразен асортимент с гарантирано съдържание на натурални какаови продукти.

 

Реализира иновационно производство, като част от изделията са по индивидуални поръчки за шоколади, бонбониери и други изделия за специални поводи, изработени съобразно предпочитанията на клиента.

 

Производството на дружеството включва диабетични и диетични сладки изделия, асортиментът включва още:

 

  • Шоколадови бонбониери - Синеморец, Морско Дъно, Чери, Тирамису, Усмивка, Делициа, Перфети, Айриш, Емоция и др.                                                

 

  •  Шоколади - Българска роза, Финес, Дайет, Крава-млечен и Какаова глазура

 

  •  Ръчни бонбони

 

  • Диабетични продукти - бонбониери Финес и Синеморец, десерти Синеморец и Pariziana, шоколади Финес и Дайет, шоколадови дражета Финес и течен шоколад в бурканче Chocomil

 

  •  Десерти - Синеморец и Pariziana

 

  •  Празнични, рекламни и други продукти

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Шоколадената фабрика притежава марката „Комфорт“ - малки шоколади със слабително действие.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.


Името Милмекс ООД е синоним на високото качество в изработката и предлагането на уникални шоколадови изкушения.

 

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към своите клиенти, Милмекс ООД се е наложила като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

 Контакт с фирма Милмекс ООД можете да осъществите и на имейл адрес: milmex@mail.bg.

 

 

Представителен магазин

 

Заповядайте в представителния магазин на Милмекс в гр. София, ул. Цар Симеон № 82В (на метри от бул. Мария Луиза).


В магазина ще намерите лакомства за всеки вкус и всеки джоб. В приятна обстановка, милият и любезен пресонал ще изпълни вашите шоколадови желания.


Приемат се и поръчки за изработка на уникални ръчни бонбони за специални поводи - рождени дни, кръщенета, сватби и др.

 

Телефон:

 

0896655347

 

Работно време:

 

понеделник - петък
9:00 - 13:00 и 14:00 -18:00

 

Почивни дни: събота и неделя

 

Заповядайте!

 

Контакти

МИЛМЕКС ООД

Божурище, бул. Европа № 156
029932900
029933225