BGRegistar.com

МИЛВЕНА ООД

Информация

МИЛВЕНА ООД

Милвена ООД е създадена през 1992 година.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Занимава се с обработка на агнешки и овчи кожи и производството на кожени изделия.

 

Фабриката за обработка нa кожи се намира в град Троян, разположена на площ от 2000 квадратни метра производствени и помощни помещения.  

 

Милвена ООД използва машини и химикали, които са в съответствие с последните технологични тенденции в обработката на кожи и гарантира спазване на нормите за безопасност и опазване на околната среда.

 

Вече обработените кожи се използват за производство на кожени палта, якета, елеци, пантофи, ръкавици, шапки и други аксесоари.

 

Обработката на кожи има хилядолетна традиция в България. Фирма Милвена продължава тази традиция, като екипа от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит, умело я съчетават с новите материали и технологии.

 

Кожите, които се използват са предимно от страните от Балканския полуостров - България, Румъния, Гърция, Сърбия, Македония, също така от Южна Африка, Австралия и Великобритания.

 

Фирмата обработва кожухарски велур от овчи и агнешки кожи главно за кожуси и дребни изделия като пантофи, чехли, ръкавици, шапки и ботуши. Друг продукт, който произвежда, е топлият хастар за обувки и дрехи от овчи кожи.

 

Милвена ООД се стреми да произвежда качествени агнешки и овчи кожи, като не прави компромис в избора си на суровини, химикали и технологии. Произвежда продукти отговарящи на европейските и световни санитарно - хигиенни и здравни норми и стандарти.

 

Милвена ООД е позната на българския пазар с високотокачествените си изделия, които предлага във фирмения си магазин в град София. Благодарение на своите партньори, фирмата предлага продуктите си в цялата страна.

 

Голяма част от продукцията се изнася в Русия, Германия, Швеция, Австрия, Финландия и Италия.

 

Фирмата е член на Браншовия съюз на кожарската, кожухарската и обувна промишленост в България и на Европейската организация на предприятията за обработка на кожи - COTANCE.

Контакти

МИЛВЕНА ООД

София, ул. Мюнхен № 14
029732824, 029783519
0888847449, 0888309210