BGRegistar.com

МИЛА КОНСУЛТ ООД

Информация

МИЛА КОНСУЛТ ООД

Адрес: София, ул. Ген. Стефан Тошев 98 Тел: 02/428 12 90 / 0897 92 00 32 Email: office@milaconsult.eu URL: МИЛА КОНСУЛТ ООД
 
Фирма Мила Консулт ООД предлага на своите клиенти
счетоводство (текущо, оперативно, годишно счетоводно приключване) административни и одиторски услуги.
Предлагаме услуги по регистрация на фирма и пререгистрация (на ЕТ, ООД, ЕООД, АД, сдружения с нестопанска цел) и всички произтичащи от тази дейност задачи, необходими за успешния старт на Вашата организация.
Целта ни е да Ви спестим време и средства, като едновременно с това Ви държим в течение на текущите процедури и правни, и финансови задължения.
Освен всичко за счетоводството на Вашата компания, за да бъде оптимално съдействието ни като Ваши партньори, ние Ви предлагаме различни допълнителни услуги, които да осигурят безпроблемното ежедневно функциониране на организацията Ви.
Ние разбираме значението на независимия одит за бъдещето на всяка компания, което се отразява в усилията ни всеки случай да бъде разглеждан индивидуално и с полагащото му се внимание.
Основната задача на нашия екип, е да бъдем от полза за развитието на Вашия бизнес в областта на счетоводство (текущо счетоводство, годишно счетоводно приключване) одит, регистрация на фирма, пререгистрация, административни услуги, ТРЗ и личен състав.
Компанията ни ще Ви осигури безпроблемно протичане на ежедневната организация на Вашата работа и тази на Вашите служители.
Ние ще разгледаме текущите проблеми, с които се сблъсквате в хода на професионалното Ви израстване с оглед на присъщото им значение.
Избирайки "Мила Консулт" за обслужване на Вашето счетоводство (текущо или годишно), Вие ще получите конкурентни цени и високо качество.
Независим одит, проведен от нашата фирма, ще Ви помогне да се уверите в способностите на Вашите финансови служители.
Ако Вашият бизнес стартира сега, ние ще Ви съдействаме в развитието на процеса по регистрация на фирма.
Приоритет за нас, е да Ви уверим, че доверявайки се на "Мила Консулт", Вие взимате вярното решение и споделяте потребностите и задълженията си с точните хора.
Професионалистите от „Мила Консулт” ще Ви дадат експертно мнение с оглед на специфичните нужди на Вашия бизнес, независимо дали се нуждаете от консултация в сферата на счетоводство / счетоводни услуги, одит, услуги по регистрация и пререгистрация на фирма, ТРЗ и личен състав.
 

Контакти

МИЛА КОНСУЛТ ООД

002/4281290/0897920032