BGRegistar.com

МИЛАРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

Информация

милара интернешънъл

 

 

Милара Интернешънъл ООД е фирма, създадена през 2006 година. Централният офис на компанията в България е разположен в град Пловдив.


Компанията произвежда високотехнологични роботи за работа в областта на полупроводниковата индустрия и микроелектрониката. Роботите подпомагат работата на други роботи с фини електронни компоненти в предприятия за интегрални схеми.


Милара Интернешънъл ООД работи в сферата на разработването, производството и сервизното обслужване на ръчни, полуавтоматични и напълно автоматизирани ситопечатни принтери, диспенсери и принтери за силициеви пластини за Технологията на повърхностен монтаж и Полупроводниковата индустрия.


Милара Интернешънъл разполага със собствена производствена база. Тя е една от най-модерните в страната. Базата е разположена на площ от 9875 кв.м, в северната промишлена зона на град Пловдив. Оборудването е модерно и съвременно.


Дружеството е лидер в прецизната обработка. В процеса на работа се използва най-новото CNC оборудване в комбинация с натрупания опит в проектирането и производството.
Фирмата изнася произведените роботи на междунарония пазар, работи с Китай и САЩ.


Компанията произвежда сложни механични части и компоненти за електрониката, роботиката, автомобилостроенето, за медицинската и други индустрии.


Милара Интернешънъл разработва и произвежда полуавтоматични и автоматични шаблони – екранни принтери, диспенсери, принтери за повърхностен монтаж.


Милара Интернешънъл ООД е изключителен представител за България на американската компания Милара Инкорпорейтед.

 

милара интернешънъл

 

Контакти

МИЛАРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

Пловдив, ул. Георги Трингов 3
032234100, 032510400
032234103