BGRegistar.com

Мики Старт ЕООД

Информация

Мики Старт ЕООД

 

Мики Старт ЕООД е модерна, динамично развиваща се компания, с над 15-годишно присъствие на българския пазар.


Специализирана в проектиране, изграждане, монтаж, въвеждане в експлоатация и сервиз на отоплителни, вентилационни, климатични и газови инсталации за всякакъв тип помещения и изграждане на силно и слаботокови инсталации.

 

Притежава репутация на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се утвърди като лидер на пазара.

 

Мики Старт е дистрибутор на FUJITSU GENERAL за град Ботевград.

 

Услугите, които предлага и извършва Мики Старт, са предназначени за битови и промишлени помещения и сгради включващи монтаж, проектиране, въвеждане в експлоатация и сервиз на:

 

  • парни и водогрейни котли
  • съдове под налягане
  • разпределителни газопроводи и промишлени съоръжения
  • сградни газови съоръжения
  • хладилни и климатични инсталации и термопомпи
  • вентилационни инсталации за пресен въздух - въздуховоди, климатични централи и чилъри, вентилатори.


Изграждане на силно и слаботокови ел. инсталации, подстанции КТП НН 20/0,4kV, системи за видеонаблюдение, СОТ, пожароизвестителни инсталации, контрол на достъп, телефонни и домофонни инсталации, структурно окабеляване; проектиране, направа и монтаж на ел. табла и подстанции с ниско напрежение.


Гаранционен и извънгаранционен сервиз - част ОВК, Пожароизвестяване и пожарни кранове, поддръжка и сервизиране на БКТП.

 

Монтаж на фотоволтаични соларни инсталации - „най-екологичният“ източник на енергия, който преобразува директно слънчевата енергия в електрическа. Извършва доставка, изпълнение и поддръжка на слънчево-енергийни системи - вакуумно-тръбни слънчеви панели за добив на топла вода, соларни панел-колектори и др.

 

Извършва монтаж на битови климатици, гръмозащитни инсталаци и сервиз на всички предлагани продукти.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Сервизните групи на компанията са на постоянно разположение на клиентите, обслужвайки територията на цялата страна в максимално къси срокове.


Стабилно стъпила на българския пазар, Мики Старт предлага разнообразна гама продукти и услуги, с високо качество, на достъпни цени, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Мики Старт да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Компанията се представлява от инж. Мирослав Миков в качеството на Управител.

 

Работно време

 

Понеделник – Петък: 09:00-17:00 часа

 

Събота: 09:00-14:00 часа

 

Неделя: Почивен ден

 

 

Контакти

ТАНСУ ТРАВЪЛ

Ботевград, ул. Акад. Стоян Романски № 41 Ж
072366998
0896677487, 0879375349
072366998