BGRegistar.com

МИЗА ООД

Информация

МИЗА ООД

 

МИЗА ООД е фирма със седалище село Сусам, област Хасково. Развива своята дейност в областта на селското стопанство.

 

Фирмата разполага с техника за изкореняване, риголване и подравняване.

 

Извършва изкореняване на стари овощни градини и лозя, риголване, продълбочаване и подравняване на терени и замеделски площи.

 

Почвоподготовката е процес, при който земеделските земи се подготвят така, че да се създадат най - благоприятни условия за развитие на растенията.

 

Основните дейности при обработка на почвата са риголване, подравняване, фрезоване, механизирано почистване от издънки и храсти, изкореняване на пънове, избутване на изкоренени пънове, подравняване на площтите след изкореняване, подравняване на площите след риголване.

 

Чрез обработка на почвите се подобряват въздушния, топлинния, водния и хранителен режим в по - долните слоеве и се улеснява проникването на кореновата система на растенията на по-голяма дълбочина. Заедно с нея в почвата трябва да се внесат и органични вещества, оборска тор, компост и други.

 

При риголване богатият с хранителни вещества повърхностен почвен пласт се поставя отдолу, а подпочвата се изнася на повърхността. Риголването създава възможност за по - дълбоко проникване на въздуха в почвата, който е необходим за развитието на кореновата система и за по-активната дейност на почвените микроорганизми. Извършва се при засаждане на овощни градини и лозя.

 

Едновременно с риголването може да се извърши и торене, така почвата ще се обогати с хранителни вещества и ще се подобри нейната структурата.

 

МИЗА ООД извършва изравняване и оформяне на терени с малогабаритна и едрогабаритна техника.

 

Фирмата се занимава с експлоатация на строителни и пътни машини.

 

Извършва прокопаване на канали и подготовка за полагане на дренажни елементи, отвеждане на повърхностни води в канавки.

 

 

МИЗА ООД дава гаранция за високото качество на предлаганите услуги.

 

 

Управител на фирмата е г-н Запрян Костов Запрянов.

 

 

 

Контакти

МИЗА ООД

Сусам, ул. Шипка 18
0878580597, 0889322120