BGRegistar.com

МИЕЛ ООД - Услуги

Услуги

МИЕЛ ООД

Туристическата агенция Миел предлага следните услуги :

 

 

Meetings - Професионализъм при организиране на работни срещи, семинари и конференции!


Организира избор на зали, хотелско настаняване, техническо оборудване, транспорт, ресторанти и кетъринг компании до подбор на меню за работен обяд или Гала вечеря, туристически програми и програми за свободното време на участниците.Incentives - Фирмени пътувания и екипни програми!

 

Events - На какво още се дължи успехът на едно събитие!


Миел  обръщаме внимание на всеки детайл - от мястото на провеждане на събитието, дизайна на залите и техническото обслужване, до осигуряването на транспорт, развлекателна програма и медийно обслужване. 

 

Leisure - Ваканция или почивка – пътувайте за удоволствие!


Всяка оферта за пътуване или почивка е индивидуална, съобразена с предпочитанията Ви и се подготвя специално и само за Вас, Вашите любими хора, близки и приятели. Пътешествия до близки и далечни места, вълнуващи екзотични дестинации, круизи, уикенд програми, пътувания с цел посещения на концерти, спектакли или спортни събития в Европа и по света, вълнуващи ваканции на плажа или в планината и още много възможности да се наслаждавате на любимите занимания - това е част от многообразната палитра на предлаганите услуги. 

 

МIEL - Вашето осигурено бизнес пътуване!


Самолетни билети, хотелски резервации, ползване на Vitosha Business Lounge SWISS на аерогара София и всичко необходимо, за да се чувствате комфортно по време на своето бизнес пътуване. 

Контакти

МИЕЛ ООД

София, ул. У. Гладстон № 3
029157710, 029157712, 029157715
0888553995