BGRegistar.com

МЕХАНА РОДОПЧАНИ

Информация

МЕХАНА РОДОПЧАНИ

МЕХАНА РОДОПЧАНИ се намира на 600 метра извън града посока град Ардино в едно от най - прекрасните места в околностите на Кърджали.

 

Разполага със закрита част от двеста и двадесет места и лятна градина с капацитет от двеста места.


Заповядайте в механа Родопчани, където ще имате възможност да отдъхнете от забързаното ежедневие, потапяйки се в уникална битова обстановка, да се насладите на истински кулинарни специалитети от българската кухня, да опитате традиционни родопски специалитети.

 

За ценители и дегустатори се предлагат подбрана селекция от вина и напитки, съчетани с традиционни ястия и деликатесни плата.

 

Механа Родопчани е предпочитано място за делови срещи, семейни тържества, годишнини и частни партита, романтични вечери и други празници.

 

Обслужването в механата е на много високо ниво, предлагат се традиционни ястия от всички крайща на България, приготвени от изкусните майстор - готвачи на механа РОДОПЧАНИ.

 

Ако търсите спокойно, тихо и романтично място, за да отбележите свой личен или семеен празник - механа РОДОПЧАНИ е точното място.

 

Механата предлага оригинални български специалитети и традиционни ястия, а голяма атракция за гостите е чевермето, задвижвано от водното колело до камината.

 

Организират се битови вечери за гости и групи, които искат да се насладят на българска кухня и старите български обичай.

 

Механа РОДОПЧАНИ работи със собствен оркестър и танцьори от ансамбъл за народни танци и нестинари.

 

Контакти

МЕХАНА РОДОПЧАНИ

Кърджали, Главен път Кърджали - Ардино
036129797
0898690057