BGRegistar.com

Метатрон-МТ ЕООД

алуминиеви обшивки от алукобонд, вентилируеми плътни фасади, метатрон, метатрон мт, метатрон мт еоод, монтаж на метални конструкции, монтаж на окачени структурни фасади, монтаж на окачени структурни фасади софия, монтаж на окачени тавани, монтаж на окачени тавани софия, монтаж на рекламни табла и елементи софия, окачени тавани марка hunter douglas, препоръчан производител на метални конструкции, препоръчан производител на окачени тавани, проектанска дейност, производител на вентилируеми плътни фасади, производител на метални конструкции софия, производител на окачени структурни фасади, производител на окачени тавани hunter douglas, производител на рекламни табла и елементи, производство на метални конструкции, производство на окачени структурни фасади, прпозодител на очане тавани софия, рекламни табла и елементи, фирма за алуминиева и пвц дограма софия, фирма за вентилируеми плътни фасади софия, фирма за монтаж на окачени тавани, фирма за монтаж на парапети софия, фирма за окачени структурни фасади софия, фирма за рекламни табла и елементи софия, фирма производител на метални конструкции, фирма производител на окачени тавани, фирма производител на парапети софия

Информация

Метатрон МТ ООД - София - метални конструкции

Метатрон-МТ ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения.

 

Старира дейност през 1991 год. с производство и монтаж на метални конструкции, които отговарят на  изискванията за качество, надеждност, устойчивост, естетика и дълговечност.


Дружеството разполага със собствени производствени мощности - търговски офис, административна сграда, складова база и производствени халета оборудвани с универсални машини и съоръжения.


Метатрон-МТ ЕООД е лицензиран производител и представител за България и Югоизточна Европа на окачени тавани с марка Hunter Douglas. Направление на дейност са още: производството и монтажът на PVC и алуминиева дограма, производство и монтаж на окачени структурни фасади, производство и монтаж на алуминиеви обшивки от Алукобонд. Произвежда вентилируеми плътни фасади, рекламни табла и елементи, парапети - алуминиеви, метални и от неръждаема стомана. Фирмата е специализирана в областта на проектантската дейности и инженеринга.


Дейността е сертифицирана по три международни стандарта: ISO 9001:2015, ISO 14 001:2015 и BS OHSAS 18001:2007. Поддържа Интегрирана система за управление на Качеството, Околната среда и Безопасни условия на труд.

 

Широко стъпила на пазара, развивайки дейността си, Метатрон МТ се стреми главно към налагането и създаването на иновативни продукти със специфично, многофункционално разнообразие.

 

Разполага с екипи от специалисти - архитект-дизайнери, инженер-проектанти, 25 монтажни групи, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Благодарение на богатия си опит и прецизна работа Метатрон МТ се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Дружеството се представлява от г-н Михаил Кръстев в качеството на Управител.

 

Контакти

 

Производствена база

 

гр. София
ул. Подпоручик Неделчо Бончев 8А

 

тел.: 0888222767 - Деловодство


тел.: 0888337331 - Технически отдел и монтажи


e:mail: production@metatron.bg

 


гр. София

ул. Цар Иван Асен II 49


тел.: 0884254647

e:mail: office@metatron.bg

 

 

гр. Варна

ул. Балчик 5


тел.: 0885585849

e:mail: varna@metatron.bg

 

Контакти

Метатрон-МТ ЕООД

София, ул. Цар Иван Асен II 49
0884254647

Метатрон-МТ ЕООД