BGRegistar.com

Метапласт Инженеринг ООД

Информация

Информация

Метапласт Инженеринг ООД e българска компания, учредена през 2006 г. със седалище град Куклен.

 

Специализирана в изработката на съдове от полипропилен, полиетилен, PVC, линии за галванизация, метални конструкции и други. Разполага със собствена база, която се намира в Индустриалната зона на град Куклен. 

 

За своето производство фирмата използва висококачествени материали, отговарящи на всички европейски норми и стандарти. Фирмата е сертифицирана по ISO 2001: 2015.

 

Развивайки дейността си, Метапласт Инженеринг се е наложила и утвърдила, като предпочитан партньор в областта на бизнеса, свързан с химическата, леката и тежката промишленост.

 

Изпълнител е на редица специализирани проекти, възложени и от компании работещи в сферата на науката и иновациите, свързани с доставка и поддържка на високо-технологично оборудване за нуждите на изследователската индустрия. Поддържа партньорски отношения с КЦМ АД, Завода за горещо поцинковане, Свилоцел ЕАД град Свищов, Софлаб - София, Авионамс, Аграрен Институт град Пловдив и други.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. За да е конкурентна на пазара, разполага с квалифицирани и опитни специалисти, специализирани в изработването и поддържането на галванични линии и прилежащото им оборудване - скрубери, капкоуловители, дефлектори, нагреватели, охладители, подови облицовки и пречиствателни станции.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Метапласт Инженеринг ООД, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.

 

Компанията се представлява от инж. Тодор Христозов в качеството на Управител.

 

Контакти

Метапласт Инженеринг ООД

Куклен, Малка Промишлена Зона
0885606865