BGRegistar.com

МЕРИДИАН 22

Информация

МЕРИДИАН 22

 

 

Меридиан 22 ООД е основано през 1990 г. и сe утвърждава като организатор на международни изложения и конференции, както и като консултантска компания.


Фирмата е представител за България на Swiss Hotel Management School, световен лидер за образование в областта на туризма.

Меридиан 22 ООД създава и развива детска градина, основно училище с изучаване на английски език и IB Английска гимназия, лицензирани от Министерството на образованието, младежта и науката.


Компанията предлага и отлични възможности за продължаване на образованието в елитни пансионни училища и университети в Европа и САЩ, както и за езиково обучение в чужбина.

Управител на Меридиан 22 ООД е инж. Радка Стаменова, магистър по електроинженерство, специализирала в Импириъл Колидж, Лондон, и в Универитета в Лийдс, Великобритания.

Управителят на компанията е основател и на Колежа по мениджмънт в туризма, ресторантьорството и хотелиерството „Интербизнес”.

Инж. Стаменова е председател на Българската асоциация на жените-предприемачи и е член на:

 

  • Консултативния комитет за професионалното обучение към Европейската   комисия     (номинирана);
  • Изпълнителния съвет на Българската търговско-промишлена палата;
  • Ротъри клуб София Интернешънъл;
  • Българо-швейцарската търговска камара;
  • Форум за българо-италианско сътрудничество;
  • Националната камара за развитие на бизнеса.

 

Предприемчивостта и упоритостта превръщат “Меридиан 22” в утвърдено име в българското образование.

Нашата първостепенна грижа е да придобиете компетенции и практически опит, за да сте убедителни както в продължаващото обучение за степен бакалавър и магистър, така и в екипите на водещите туристически организации

Нашите възпитаници са успешни мениджъри в утвърдени хотели и ресторанти!

Частен професионален колеж по мениджмънт в туризма, ресторантьорството и хотелиерството “Интербизнес” е Вашето бъдеще, Вашата кариера. 

 Благодарим Ви, че избрахте нашия колеж!

Контакти

МЕРИДИАН 22

София, ж.к. Драгалевци-Киноцентъра ул. "314" No 2
028853774
0888511605