BGRegistar.com

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ - Рехабилитация и Козметични процедури

я на гърда, център за пластична хирургия софия, стегнат и плосък корем, следоперативна рехабилитация софия, рехабилитация и козметични процедури, реконструкция на малките срамни устни, реконструкция на големите срамни устни, процедура хименопластика, процедура реконструкци, процедура по удебеляване на пенис, премахване на бенки софия, плазмотерапия prp, николай георгиев, неинвантизвна иглена мезотерапия, мъжки гръдни импланти, мезокеър на weyergans, медицински център за пластична хирургия, мануална терапия софия, липофилинг собствена мастна тъкан, лимфодренажен масаж софия, лазерна липодистрофия, корекция на белези софия, консултация удебеляване на пенис, клетъчна терапия против бръчки, кислородообогатяващи процедури, заличаване на белези и стрии, дермабразио bdr, д р николай георгиев, вакуумен масаж spm, антицелулитна терапия софия

Рехабилитация и Козметични процедури

Рехабилитация

- Следоперативна рехабилитация:

 • Операции на лице; 
 • Операции на гърди; 
 • Абдоминопластика; 

 

- Лечебна гимнастика:

Лечебната гимнастика разполага с методи и средства, които са в състояние да осигурят по-добро качество на живот не само на пациенти със здравословни проблеми, но и на здрави хора.  Тя се прилага изключително успешно за здраве, красота и профилактика, но цели предимно подобряването на здравословното състояние на пациенти. Гиманстиката третира не само конкретния здравословен проблем, но и евентуални усложнения, наличен фунционален дефицит, придружаващата патология и рисковите фактори.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Масажи:

 • Лечебен масаж -Частичен масаж: 30 мин., Масаж цяло тяло: 55 мин.;
 • Лимфодренажен масаж - Времетраене: 60 мин.;
 • Детоксикиращ масаж с мед - Времетраене: 45 мин.. 

 

- Мануална терапия:

Мануалната терапия чрез мобилизационни и манипулационни техники повлиява на нарушената функция на ставите на крайниците и на някои от двигателните сегменти на гръбначния стълб. 

Времетраене: 45 мин.

 

КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

- Дермабразио:

 • Дермабразио BDR;
 • Дермабразио Weyergans.

 

- Мезотерапия:

 • Неинвантизвна иглена мезотерапия BDR:
 • Мезокеър на Weyergans;
 • Иглена мезотерапия с Pistor 5.

 

-Кислородообогатяващи процедури:

Използвайки технологията за генериране на кислород, Oxy jet концентрира кислорода от околния въздух, като го пречиства чрез серия от филтри, включително и две камери с молекулно сито. Азотът се отстранява, оставяйки само чист кислород, който може да бъде в концентрации до 98%.

 

- Фотоподмладяване:

Процедурата не е болезнена. Усещането от третирането наподобява поносимо парене и не се налага нанасянето на локален анестетик. В зависимост от индивидуалните нужди на пациентите, типа кожа и конкретната цел на терапията, параметрите на апарата като дълбочина на проникването на лъча и силата на енергия, се настройват. IPL апаратът обхваща спектър лъчи междру 560 и 1200 nm.

 

- Сублативно подмладяване:

Сублативното подмладяване предлага цялостно обновяване на кожата, намалява значително бръчките, изглажда неравностите по кожата. Пигментните петна изсветляват, бръчиците се изглаждат, разширените пори се свиват, а линиите на лицето се повдигат и оформят.

 

- Почистване на лице:

За да имате сияйно и свежо лице, е небходимо да го поддържате чисто. Освен ежедневните грижи, които е желателно да полагате вкъщи, е препоръчително да правите и редовно почистващи процедури при специалист.

 

-Пилинги:

 • Билков пилинг Herbal A-Peel;
 • Пилинг "Нова кожа" с 32% АНА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Терапии:

 • Стягаща клетъчна терапия против бръчки;
 • Анти-ейдж обновяваща терапия за перфектна кожа;
 • Дълбоко хидратираща терапия;
 • Подхранващо-регенерираща терапия;
 • Подмладяваща терапия;
 • Терапия околоочен контур;
 • Терапия First lady;
 • Top Event Therapy;
 • Масаж на лице, шия и деколте;
 • Dermio Care Face.

 

- Пробиване на уши:

Патентованите системи на  Studex за пробиване на уши са безболезнени и напълно безопасни. С едно движение на пистолета ухото се пробива, а закопчалката се позиционира автоматично. Бързото и почти безшумно пробиване на ухото прави системата идеална и за малки деца.

 

Процедури за тяло

- Заличаване на белези и стрии:

Matrix RF е безопасна и високоефективна терапия за премахване на пигментации, посттравматични и следоперативни белези, изглажда кожата при неравности вследствие на акне и вдлъбнатини от шарка. Постоперативни белези се третират около месец след операцията. Апаратът може да се използва и за третиране на стрии, като възобновява еластина и ги изравнява с околната среда. Резултатите от този метод са трайни, ефективни и безопасни. Келоидни образувания не подлежат на третиране.

 

- Фотоепилация:

 • Жени;
 • Мъже.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Slide Styler:

SlideStyler е апарат за механичен лимфен дренаж, който може да се прилага в зоната на краката, ръцете и корема. Налягането в „надуваемите ботуши“ се движи отдолу нагоре- в посока от глезена към коляното, бедрото и таза и се контролира ръчно като по този начин се постига освен имфен дренаж и съединително-тъканен и мускулен масаж. Процедурата намалява обема и отока в крайниците и корема, подобрява лимфоотока, детоксикира и активизира метаболизма. Още след първата процедура се елиминира тежестта и умората в краката и приятно усещането за лекота обхваща цялото тяло.

 

- Vacustyler:

В козметиката Vacustyler се използва изключително успешно както за лечение, така и за профилактика на целулит.

Времетраене: 30 минути.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Dermio Care Body:

Апаратът DermioCare, разработен от немската компания Weyergans на принципа на квантовата теория,  снабдява през кожата тялото с отрицателни кислородни йони. По този начин киселината се неутрализира, изолира се и се елиминира чрез кожата и пикочните пътища. Клетките получават енергия, клетъчното делене и регенерацията се ускоряват. Синтезът на колаген води до образуване на повече съединителна тъкан, която прави кожата много по-стегната. Негативно заредените кислородни йони дават енергия на цялото тяло и обмяната на веществата в цялото тяло се съживява.

 

- Вакуумен масаж SPM:

SPM е апарат за вакуумен масаж с контролирано налягане. Подобрява еластичността , дренира и изглажда кожата. Стимулира кръвообращението и подобрява храненето на тъканите. Стяга кожата на лицето, гърдите и тялото. Третира локално мастните натрупвания в проблемните зони. Намалява обема в третираните области.

 

 

 

 

 

 

- Антицелулитна терапия:

поред вида на целулита и степента му на развитие изготвяме индивидуална програма за лечение, съчетавайки ръчен и вакуумен масаж, апаратура и висококачествена козметика за употреба както по време на терапията, така и в домашни условия. Комбинирането на няколко метода на третиране води до значително по-бързи и дълготрайни резултати.

 

Контакти

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ

София, кв.Княжево, бул.Цар Борис III № 315
029571108, 0888018018