BGRegistar.com

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ - Пластична Хирургия

антицелулитна терапия софия, неинвантизвна иглена мезотерапия, николай георгиев, плазмотерапия prp, премахване на бенки софия, процедура по удебеляване на пенис, процедура реконструкци, процедура хименопластика, реконструкция на големите срамни устни, реконструкция на малките срамни устни, рехабилитация и козметични процедури, следоперативна рехабилитация софия, стегнат и плосък корем, център за пластична хирургия софия, мъжки гръдни импланти, мезокеър на weyergans, вакуумен масаж spm, д р николай георгиев, дермабразио bdr, заличаване на белези и стрии, кислородообогатяващи процедури, клетъчна терапия против бръчки, консултация удебеляване на пенис, корекция на белези софия, лазерна липодистрофия, лимфодренажен масаж софия, липофилинг собствена мастна тъкан, мануална терапия софия, медицински център за пластична хирургия, я на гърда

Пластична Хирургия

Пластична Хирургия

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ предлага следните процедури:

 

ЛИЦЕ:

 

- Лифтинг:

Чрез тази процедура се коригира увисналата кожа и мускули на лицето, отстранява се излишната мазнина и се възстановява стегнатостта за постигане на по-младежки, отпочинал и жизнен външен вид.

 

- Корекция на устни:

Процедурата по поставяне на имплантите PermaLip успешно се извършва под локална анестезия, която по своето въздействие наподобява денталната. Не повече от 30 минути са необходими за самата манипулация. Техническото изпълнение е сравнително лесно, но затова пък прецизно. 

 

- Корекция на уши:

Ако размерът или формата на Вашите уши Ви притесняват, операцията на ушите, наричана още аурикулопластика, е подходящата за Вас процедура. Чрез нея ще се подобри формата на ухото, ще се репозиционира ушната мида и това ще допринесе за хармоничната визия на лицето.

 

- Ринопластика:

Ако размерът или формата на Вашия нос Ви притесняват, операцията на носа, наричана още ринопластика, може би е подходящата за Вас. Тя подобрява вида и пропорциите на носа, допринася за хармоничната визия на лицето и за Вашето самочувствие.

 

- Блефаропластика:

Ако сте притеснени, че набръчканата кожа на горните клепачи Ви кара да изглеждате тъжни и ядосани или че очите Ви изглеждат уморени заради подпухналите долни клепачи, то козметичната операция на клепачите е подходяща за Вас. Чрез нея се отстранява излишната кожа, тъкан и мазнина, допринасящи за подпухналостта и торбичките както на долните, така и на горните клепачи.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Повдигане на вежди:

Ако сте притеснени от появата или наличието на браздовидни линии в областта на челото и веждите, процедурата по повдигане на веждите е подходяща за Вас. Чрез повдигане на веждите се коригират увиснали и ниско разположени вежди, изглажда се набразденото чело и се възстановява отпочиналото и младежко изражение.

 

- Липофилинг със собствена мастна тъкан:

Липофилингът се използва при уголемяването на меките тъкани, контура на тялото, подмладяване на лицето, реконструкция на лицето (напр. при болестта на Ромберг), и при операции на гърдите (както естетични, така и реконструктивни). 

 

- Инжектиране на филъри:

Видимите знаци на възрастовите промени се появяват в резултат на множество фактори като начин на живот, влияние на слънцето, наследственост, стрес, загуба на обема на лицето. Най-бързият и лесен начин да възстановите контура на лицето, да намалите и омекотите бръчиците и гънките е чрез поставяне на филъри.

 

- Инжектиране на ботокс:

Ако сте притеснени от наличието или появата на бръчки и гънки по лицето в резултат на мускулната активност или такива, появили се с течение на времето, подмладяващите процедури на лицето чрез инжектирането на ботокс може да са подходящите за Вас.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Плазмотерапия PRP:

Плазмотерапията (Platelet Rich Plasma/PRP), известна като „вампирски лифтинг", е революционно нова система за обновяване на увредената и състарена кожа чрез апликация на собствена плазма. 

Ако кожата Ви е загубила еласитичността си, ако слънцето и времето са оставили своя неблагоприятен отпечатък на лицето Ви, то плазмотерапията е подходяща за Вас процедура. 

 

ГЪРДИ

- Уголемяване на гърди:

Процедурата в общи линии е козметична и се извършва единствено в отговор на Вашето желание за по-голям бюст или за възстановяване на неговия обем след значителна загуба на тегло или бременност.

 

- Намаляване на гърди:

Ако Вие имате непропорционално големи гърди, които ограничават Вашата физическа активност, процедурата по намаляване на гърдите може да бъде подходяща за Вас. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Повдигане на гърди:

Ако желаете да възстановите стегнатостта и формата на Вашите гърди, вероятно повдигането на гърдите е подходящата за Вас процедура. В общи линии при нея гърдите се повдигат и стягат чрез премахване на излишната кожа и опъване на тъканта, за да се оформи новият контур на гърдата.

 

- Реконструкция на гърда:

Реконструкцията на гърдата е физически и емоционално възнаграждаваща процедура, която се прилага при частично или цялостно отстранена гърда, най-често след мастектомия.

 

- Тестер:

При стартиране на тестера ще Ви бъдат предложени варианти на форма и големина на гърди, които се нуждаят от различен вид операция


 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Mъжки гръдни импланти:

Пекторалните импланти обикновено сe поставят на мъже, които искат да подчертаят мъжествеността на гърдите си. Процедурата има за цел да подобри външния вид на гърдите, както и да увеличи обема им.

 

ТЯЛО

- Абдоминопластика:

Ако желаете по-стегнат и плосък корем, то абдоминопластиката е подходящата за Вас процедура.

 

- Липосукция:

Ако наличието на струпвания на мастни депа в различни части от тялото Ви притеснява, липосукцията може да се окаже подходящата за Вас процедура.

 

- Лазерна липодистрофия:

Ако сте взискателни към външния си вид и имате желание да изваяте контура на Вашето тяло, да намалите нежеланите сантиментри от фигурата си, да стегнете кожата си и редуцирате целулита, то лазерната липодистрофия може да е подходящата за Вас процедура. 

 

- Удължаване на пенис:

Инвазивните процедури в пластичната и естетичната хирургия предоставят нови възможности не само пред жените, които досега бяха привилегировани от нея, но и пред мъжете, които вече смело могат да се доверят на пластичния хирург.

 

- Удебеляване на пенис:

Консултацията с Вашия пластичен хирург е първата стъпка, която трябва да предприемете преди да се подложите на интервенцията за удължаване на мъжкия полов член. По време на консултацията трябва да бъдете осведомени за всички възможности, касаещи конкретно Вашия случай.

 

- Обрязване:

Циркумцизиото (т.нар. обрязване) е изрязване на част от препуциума - тънката еластична кожичка, покриваща главичката на пениса, посредством което се открива чувствителната лигавица на главичката. 

 

- Лабиопластика:

Лабиопластиката може да включва реконструкция на големите и малки срамни устни, намаляване обвивката  на клитора и / или изрязване на обвивката на клитора.

 

 

- Хименопластика:

Хименопластиката представлява хирургическа процедура, целяща възстановяването или реконструкцията на пръстеновидната кожна мембрана, която частично покрива отвора на влагалището (т.нар. “химен”).

 

- Корекция на белези:

Няма белег, който да може да бъде изцяло заличен. Пластичната хирургия обаче Ви предлага възможността значително да намалите Вашия белег до нежни и фини линии. 

 

- Премахване на бенки:

Преди да се подложите на интервенция за премахването на конкретна бенка препоръчваме консултация със специалист дерматолог, с когото да обсъдите възможностите за ексцизирането й, тъй като не всички бенки подлежат на премахване. 

Контакти

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ Д-Р НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ

София, кв.Княжево, бул.Цар Борис III № 315
029571108, 0888018018