BGRegistar.com

Медисан Трейдинг ЕООД

medisantrading, внос и дистрибуция на козметични консумативи, внос и дистрибуция на фризьорски консумативи, вносител и дистрибутор на медицински консумативи, вносител на медицински консумативи на едро, вносител на нитрилни ръкавици, вносител на общоболнични консумативи, вносител на хигиенно санитарни материали, козметично и медицинско облекло и обувки, магазин за гръцки стоки софия център, магазин за италиански стоки софия център, магазин за качествени гръцки стоки софия, магазин за качествени италиански стоки софия, магазин за качествени средиземноморски стоки софия, магазин за качествени турски стоки софия, магазин за средиземноморски продукти софия център, магазин за средиземноморски храни софия център, магазин за турски стоки софия център, медисан трейдинг, медисан трейдинг еоод, онлайн продажба на еднократни хартиени продукти, онлайн продажба на калцуни и бонета на едро, продажба на калцуни бонета и ръкавици на едро, продажба на ортопедични продукти обувки и стелки, сам маркет софия, склад за медицински консумативи софия, торби за смет вносител

Информация

Информация

Медисан Трейдинг ЕООД -внос и дистрибуция на медицински консумативи

Медисан Трейдинг ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена във внос и дистрибуция на медицински консумативи.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.


Медисан Трейдинг ЕООД притежава богат опит в областта на дистрибуцията с медициснски консумативи. Предлага на българския пазар продукти с високо качество на утвърдени световни производители и марки.


Продуктовата гама включва голямо разнообразие от медицински консумативи, медицинско работно облекло, лични предпазни средства, маски за лице, защитни очила и шлемове, еднократни нитрилни ръкавици, калцуни, бонета, ръкавели, дезинфектанти, биоцидни продукти и други.

 

Всички продукти отговарят на общоевропейските и българските стандарти за качество.

 

Медисан Трейдинг ЕООД поддържа и предлага голямо разнообразие от висококачествени медицински консумативи на склад. Стреми да удовлетвори потребностите на всеки клиент, предлагайки голямо разнообразие от продукти, в съотношение високо качество - достъпна цена.


За удобство потребителите могат да поръчат на едро желаните медицински консумативи в онлайн магазина: www. medisanhealthcare.com

 

Контакти

Медисан Трейдинг ЕООД

София, ул. Цар Симеон 228
0877979488, 0890979488