BGRegistar.com

Медисан Трейдинг ЕООД

medisantrading, вносител и дистрибутор на антигенни тестове, вносител и дистрибутор на медицински консумативи, вносител на еднократни медицински ръкавици, вносител на медицински консумативи софия, вносител на общо болнични консумативи, вносител на полиетиленови ръкавици, вносител на санитарни материали, вносител на хартиени продукти, вносители медицински консумативи на едро, дистрибутор на медицински консумативи софия, козметични и фризьорски консумативи, магазин за медицински консумативи софия, медисан трейдинг, медисан трейдинг еоод, медицински консумативи софия, онлайн магазин за медицински консумативи, онлайн продажба на еднократни медицински ръкавици, онлайн продажба на калцуни и бонета на едро, онлайн продажба на медицински обувки, онлайн продажба на медицинско облекло и обувки, онлайн продажба на медицинско работно облекло, онлайн продажба на нетъкан текстил на едро, онлайн продажба на обувки сабо, онлайн продажба на ортопедични консумативи на едро, онлайн продажба на полиетиленови ръкавици, онлайн продажба на професионално облекло и обувки, онлайн продажба на респиратори антипрах вируси, онлайн продажба на санитарни консумативи, онлайн продажба на хартиени продукти, онлайн продажба на хигиенни консумативи, полипропилен spunbond на едро, продажба на пелени и памперси за деца и възрастни, продажба на хигиенни и санитарни консумативи, склад за медицински консумативи софия

Информация

Информация

Медисан Трейдинг ЕООД -внос и дистрибуция на медицински консумативи

 

Медисан Трейдинг ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена във внос и дистрибуция на медицински консумативи.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.


Медисан Трейдинг ЕООД притежава богат опит в областта на дистрибуцията с медициснски консумативи. Предлага на българския пазар продукти с високо качество на утвърдени световни производители и марки.


Продуктовата гама включва голямо разнообразие от медицински консумативи, медицинско работно облекло, лични предпазни средства, маски за лице, защитни очила и шлемове, еднократни нитрилни ръкавици, калцуни, бонета, ръкавели, дезинфектанти, биоцидни продукти и други.

 

Всички продукти отговарят на общоевропейските и българските стандарти за качество.

 

Медисан Трейдинг ЕООД поддържа и предлага голямо разнообразие от висококачествени медицински консумативи на склад. Стреми да удовлетвори потребностите на всеки клиент, предлагайки голямо разнообразие от продукти, в съотношение високо качество - достъпна цена.


За удобство потребителите могат да поръчат на едро желаните медицински консумативи в онлайн магазина: www. medisanhealthcare.com.

Контакти

Медисан Трейдинг ЕООД

София, ул. Цар Симеон 228
0877979488, 0890979488