BGRegistar.com

МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР 2000 ЕООД

Информация

МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР 2000 ЕООД

Медико Стоматологичен Център 2000 ЕООД е със седалище град София.

 

Предлага голямо разнообразие от стоматологични услуги, включващи естетична стоматология, лечение, премахване на зъбен камък, избелване на зъбите, изграждане на коронки и мостове, вадене на зъби, лечение на венци, денонощен кабинет.

 

Медико Стоматологичен Център 2000 беше разширен, за да може да обслужва всички свои пациенти и желаещи нови клиенти, като намали времето за изчакване.

 

Центърът предлага все по - голям брой услуги, с цел задоволяване нуждите на пациентите, както от страната, така и от чужбина.

 

Екипа от квалифицирани специалисти са горди и щастливи,  виждайки прекрасните усмивки на своите клиенти.

 

Усмивката е отражение на вътрешното здраве и прозорец на красота, който се отваря към света. С усмивката човек изразява доброто си състояние, прави добро първо впечатление при среща.

 

За да можете да се усмихвате, без да се притеснявате, ако се нуждаете от помощ, посетете Медико Стоматологичен Център 2000, където ще се погрижат за Вас и ще Ви помогнат, като Ви дарят с красива усмивка.

 

Естетичната стоматология е клон от медицината, която съчетава изкуството и науката с цел подобряване здравето на устата, здравето като цяло и разкрасяване както на усмивката, така и на лицето.

 

Ако зъбите Ви са с кариеси, износени, искатете да са по - бели или не сте доволни от формата и захапката,  естетичната стоматология ще Ви помогне.

 

Съвременната естетична стоматология може да промени значително Вашата усмивка. 

Контакти

МСЦ 2000 ЕООД

София, ул. Гурко № 52
029861876
0897994937