BGRegistar.com

Медикосервиз ООД - Сервизна дейност

Сервизна дейност

Налагайки нови стандарти на работа, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Медикосервиз ООД да се наложи като лидер в търговията и сервиза на медицинска апаратура.


Дейността е насочена в няколко направления:

 

  • Регистрираща, мониторираща и обдишваща апаратура - занимаващо се с ЕКГ,ЕЕГ,ЕМГ апарати, пациентни монитори, ЕКГ и NIBP холтери, стрестест системи, дефибрилатори и обдишващи и анестезиологични апарати, като са включени и различните видове апарати за електростимулация, физиотерапия и водолечение.

 

  • Образна диагностика - концентриращо своята дейност върху ехографските апарати.

 

  • Оборудване за клинична лаборатория - занимаващо се с проблемите на лабораториите, отнасящи се до хематологични и биохимични анализатори, центрофуги, хроматографи, йон-селективни анализатори, четци и други апарати за скрийнинг.

 

Във фирмата работи екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит и стаж, преподаватели от ТУ-Варна, гарантиращи високото качество на извършваните сервизни дейности.

 

Благодарение на този екип от специалисти се извършва един по-широк обхват от дейности включващи: изграждането и поддържането на клинични, болнични и информационни мрежи, касаещи събирането, обработката и съхраняването на информация за пациенти, извършени процедури и назначаване на прегледи. 

 

В тясна връзка с тази дейност се организира и софтуерното и хардуерното поддържане на наличната офис техника от специалистите на Медикосервиз ООД.

 

Студенти от Технически Университет Варна, специалност “Медицинска електроника”, ползват базата на сервиза за своето обучение.

Контакти

МЕДИКОСЕРВИЗ ООД

Варна, бул. Васил Левски 10, Компютърен център, 2 етаж
052630540, 052606334, 052650013
0886815885
052630540