BGRegistar.com

Медикет Цех ЕООД

Информация

За нас

Медикет Цех ЕООД производител на пластмасови изделияМедикет Цех ЕООД е фирма, специализирана в производството на пластмасови изделия.

 

Фирмата се намира в гр. Етрополе, на 80 км. от гр. София.

 

Медикет има опит в производството на пластмасови изделия и в предоставянето на услуги като печат, опаковане и монтаж още от 1989 година. Една от основните дейности на фирмата е производство на бебешки продукти – бутилки и други продукти за хранене.


Медикет Цех ЕООД е първата фирма в страната, въвела японската технология за многоцветен печат върху плоски и кръгли повърхности. Визията на фирмата е да се превърне в най-значимия производител на всякакви продукти  и компоненти от пластмаса. Нашата цел е да предложим най-добър продукт или услуга с гарантирано високо качество на разумна цена, съобразени с екологичното въздействие. Към настоящия момент продукцията се изнася за редица държави, сред които Обединеното Кралство, Германия, Украйна и някои съседни страни.


Водещи принципи за фирмата са: Качество, Комуникация и Изпълнение на поръчките навреме.


Фирмата създаде собствен стандарт „М Качество” – за високо качество, съобразено с екологичните влияния. Стремим се да постигнем намаляване на отпадъците, с внедряването на нови технологии да намалим електропотреблението, а в производствения процес да заложим на използването на биоматериали. Потребителят може да открие символа за „М Качество”, гравиран и отпечатан върху продукта или върху опаковката.

 

Услуги

- Производството се извършва чрез пет различни вида технологии:


Леене на пластмаса под налягане;Медикет Цех ЕООД производител на пластмасови изделия


Леене на силикон под налягане;


Леене под налягане и раздуване на пластмаса;


Леене под налягане, разтягане и раздуване на пластмаса;


Леене под налягане на изделия от два компонента.


Освен производство фирмата предлага и следните услуги: печат, опаковане и монтаж.


Печатът се извършва с два вида технологии:

 

 • UV-SB ситопечат;
 • Тампонен SB печат.


Предлагаме печат върху обли и плоски повърхности.


Монтаж – Извършваме окомплектоване на отделните компоненти до получаване на крайния продукт. В Медикет Цех работи висококвалифициран екип с дългогодишен опит в сглобяването на широка гама от продукти.


Опаковане – Опаковането е съобразено с изискванията на клиента. Опаковането е възможно с два различни вида технологии, като предлагаме:

 

 • Блистер опаковка;
 • Опаковка от полиетилен.

 


Работейки с нас, Вие получавате следните предимства:


Връзката с нашите клиенти е приоритет за нас, като непрекъснато се стремим към нови бизнес начинания за постигане на дългосрочен растеж и развитие.Медикет Цех ЕООД производител на пластмасови изделия

 

Всички материали, с които работим са сертифицирани и одобрени за допир с храни.

 

В производствения процес използваме Биоматериали за екологично производство, създавайки качествени продукти. 

 

Работим с разнообразие от материали – пластмаси, мастила, оцветители.

 

Поверителност – запазваме своите бизнес контакти поверителни и насърчаваме нашите бизнес партньори да подписват Споразумение за поверителност.

 

Проследяемост – продуктите, които произвеждаме могат да се проследят чрез необходимите документи.Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

 

Новите проекти, които разработваме в момента ще дадат на нашите клиенти достъп до следните услуги:

 

 • Консултация по продуктова собственост;
 • Консултация по структурен дизайн;
 • 3D графичен дизайн;
 • 3D напечатани прототипи;
 • Художествен дизайн;
 • Решения за опаковка на продукта;
 • Транспортни решения.

 


Медикет Цех ЕООД производител на пластмасови изделияФирмата има дългогодишна история. През 2007 г. бива закупена от настоящия й собственик и е преименувана на Медикет Цех. Новият собственик инвестира в компанията, като въвежда нови технологии, предлага нови услуги и бързо увеличава производството. Увеличава се и броят на заетите във фирмата. Новото ръководство успешно реализира редица проекти по Оперативни програми на ЕС, финансирани с подкрепата на Европейските фондове.
От месец май 2015 година изключителен дистрибутор и бизнес партньор на Медикет Цех е фирма Еван 14 ЕООД.

 

Контакти

Медикет Цех ЕООД

Етрополе, Индустриална зона
072066020, 072098814