BGRegistar.com

Медикет Цех ЕООД

Информация

За нас

Медикет Цех ЕООД - производител на пластмасови изделияМедикет Цех ЕООД е утвърдено и наложило се име, с обхват на дейност производството на пластмасови изделия.

 

Седалището на фирмата е в град Етрополе, където се намира и производствената и база.

 

Медикет притежава богат опит в производството на пластмасови изделия. Стартирайки през 1989 г. с производството на бебешки бутилки и други продукти за хранене, е една от основните и дейности.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, фирмата се превърна в най-значимия производител на всякакви продукти и компоненти от пластмаса. Първа в страната, въвежда японската технология за многоцветен печат върху плоски и кръгли повърхности.

 

Развивайки дейността си, Медикет Цех ЕООД въвежда нови технологии, предлага нови услуги и увеличава капацитета на производство. Изнася продукцията си в редица държави, сред които: Обединеното Кралство, Германия, Украйна, някои съседни страни и в цяла Европа.


Водещи принципи в дейността на фирмата са: отличната комуникация, производството на качествени, екологични продукти и навременни доставки.


Медикет Цех ЕООД вярва, че екологичното качество и екологичния начин на живот са едни от най-важните приоритети. Създаденият собствен стандарт „М Качество“- за високо качество на производство, съобразено с екологичните влияния заема основополагащо място в дейността на фирмата.

 

Символът „М Качество“, гравиран или отпечатан върху пластмасовото изделие и опаковката е показателен, че продуктът е създаден с гарантирано висок стандарт и в съответствие с нормите за опазване на околната среда.

 

Производство на пластмасовите изделия от Медикет Цех ЕООД, съответстват на нормативната уредба (ISO 90001, ISO 14001 и ISO 18001).

 

Контакти

Медикет Цех ЕООД

Етрополе, Индустриална зона
072066020, 072098814
0886878755