BGRegistar.com

Меджик Лайн ООД - Процедури

magic line sofia, дерматалогичен център magic line, дерматологичен център меджик лайн, дерматологичен център меджик лайн софия, добър специалист по естетична медицина софия, др мадлен кокева, естетични процедури на достъпни цени софия, клиника за естетична дерматология софия, козметични терапии на лице софия, козметични услуги на достъпни цени в софия, предпочитан дерматологичен център в софия, препоръчан дерматологичен център в софия, препоръчан естетичен дерматолог софия, препоръчан център за естетични процедури софия, препоръчана клиника за естетична дерматология, престижен дерматологичен център софия, престижна клиника за естетична дерматология, терапия против акне acleara в софия, център за безиглена мезотерапия софия, център за дерматологични проблеми софия, център за естетична дерматология софия, център за козметични проблеми софия, център за козметични процедури софия, център за колагенова терапия софия, център за лазерни процедури в софия, център за неоперативна блефаропластика софия

Процедури

В забързаният и динамичен двадесет и първи век, изискванията за перфектен външен вид на съвременната българска жена стават все по - високи.

 

Всяка жена иска да бъде прекрасна, искряща и преди всичко - винаги привлекатела. В приятна и релаксираща обстановка, екипът от специалисти на дерматалогичен център Magic Line ще Ви помогне да постигнете желания ефект, за да сте неустоима във всеки един момент от Вашето ежедневие.

 

В която и професионална сфера да се реализирате, какъвто и да е личният ви начин на живот, винаги имате и ще имате нужда от красотата.

 

Приоритет в работата на Magic Line е профилактиката и лечението на дерматологични и козметични проблеми, съпроводени от необходимите изследвания за бърза и прецизна диагностика.


Ако желаете промяна, в дерматалогичен център Magic Line с удоволствие ще го направят за Вас, предоставяйки Ви процедури извършвани на високо професионално ниво:

 


Естетична дерматология

 

Дермални филъри

Ботулинов токсин

Радиочестотен лифтинг

Мезоконци – тредлифтинг

Плазмолифтинг

Мезотерапия

Химичен пилинг

Биоревитаизация

PLASMAGE – Неоперативна блефаропластика

 


Козметични процедури

 

Терапия против акне – Acleara

Безиглена мезотерапия

Hydrafacial

Колагенова терапия

SKIN MASTER

Терапия за лице Rejuvi

 


Процедури за тяло

 

Eximia HR77

Масаж

Venus LEGACY

 


Лазерни процедури

 

Контакти

Меджик Лайн ООД

София, бул. Джеймс Баучер 83 - 85, ет. 1, офис 1
029521935, 029521937
0882515788, 0884443161