BGRegistar.com

Меджик Лайн ООД

Информация

Информация

Меджик Лайн ООД

 

Дерматологичен център Меджик Лайн се грижата за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти.

 

Създаден през 2005 година от д-р Мадлен Кокева - един от най-изявените специалисти в областта на естетичната медицина.

 

Авторитетът на Magic Line се дължи най-вече на квалификацията и богатия професионален опит на д-р Мадлен Кокева, специалист по естетична медицина, специализирала в Бейрут (Ливан), естетична медицина (лифтинг) в Москва (Русия), естетична медицина в Бостън (САЩ), естетична медицина в Париж (Франция), хидроколон-терапия в Одеса (Украйна).

 

Модерният и уютен дерматологичен център в град София, бул. Джеймс Баучер 83 - 85, ет. 1 предлага широк спектър от медицински и козметични услуги, затвърждавайки добрия си имидж на дерматалогичен център, където пациентите получават качествени услуги на европейско ниво.


Magic Line предоставя на нуждаещите услуги и процедури от естетичната медицина, естетичната и лазерна дерматология и медицинска козметология, като поема пълен ангажимент към здравословните им проблеми в целия лечебно - диагностичен процес, спазвайки принципите на добрата лекарска практика и приетите медицински стандарти.


Богатият опит, качество на услугите и професионално отношение към клиентите правят Magic Line проспериращ. От създаването си до днес, дерматологичният център не изневерява на принципа си да работи само с най-качествените продукти и оборудване, произведени от уважавани международни компании. Използваните апарати са от най-реномираните световни марки, специално подбрани по показатели за надежност, качество и безопасност на действията им.


Клиенти на дерматологиченич център са както много бизнес дами и господа, така също и желаещите да поддържат своя перфектен външен вид.


Magic Line е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външност, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.


Целта на дерматологичния център е предоставянето на квалифицирани, компетентни грижи и услуги от най-високо ниво с помощта на съвременна медицинска апаратура.


Magic Line разполага с екип от утвърдени специалисти, които имат персонално отношение към всеки пациент. Притежават нужната квалификация и сертификати за работа с апаратурата в центъра.


Екипът от професионалисти ще ви помогне да отморите с релаксиращ масаж, освобождавайки се от натрупаното напрежение и потопяйки се в един свят на блаженство, красота и спокойствие, или да подмладите кожата си с помощта на една от десетките процедури, съобразени с вашите индивидуални изисквания.

 

Предлаганите услуги са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава.


Приемливи цени и професионално обслужване са гаранция за Вашия добър избор.

 

Контакти

Меджик Лайн ООД

София, бул. Джеймс Баучер 83 - 85, ет. 1, офис 1
029521935, 029521937
0882515788, 0884443161