BGRegistar.com

Меджик Лайн ООД

magic line sofia, дерматалогичен център magic line, дерматологичен център меджик лайн, дерматологичен център меджик лайн софия, добър специалист по естетична медицина софия, др мадлен кокева, естетични процедури на достъпни цени софия, клиника за естетична дерматология софия, козметични терапии на лице софия, козметични услуги на достъпни цени в софия, предпочитан дерматологичен център в софия, препоръчан дерматологичен център в софия, препоръчан естетичен дерматолог софия, препоръчан център за естетични процедури софия, препоръчана клиника за естетична дерматология, престижен дерматологичен център софия, престижна клиника за естетична дерматология, терапия против акне acleara в софия, център за безиглена мезотерапия софия, център за дерматологични проблеми софия, център за естетична дерматология софия, център за козметични проблеми софия, център за козметични процедури софия, център за колагенова терапия софия, център за лазерни процедури в софия, център за неоперативна блефаропластика софия

Информация

Информация

Меджик Лайн ООД

 

Дерматологичен център Меджик Лайн се грижата за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти.

 

Създаден през 2005 година от д-р Мадлен Кокева - един от най-изявените специалисти в областта на естетичната медицина.

 

Авторитетът на Magic Line се дължи най-вече на квалификацията и богатия професионален опит на д-р Мадлен Кокева, специалист по естетична медицина, специализирала в Бейрут (Ливан), естетична медицина (лифтинг) в Москва (Русия), естетична медицина в Бостън (САЩ), естетична медицина в Париж (Франция), хидроколон-терапия в Одеса (Украйна).

 

Модерният и уютен дерматологичен център в град София, бул. Джеймс Баучер 83 - 85, ет. 1 предлага широк спектър от медицински и козметични услуги, затвърждавайки добрия си имидж на дерматалогичен център, където пациентите получават качествени услуги на европейско ниво.


Magic Line предоставя на нуждаещите услуги и процедури от естетичната медицина, естетичната и лазерна дерматология и медицинска козметология, като поема пълен ангажимент към здравословните им проблеми в целия лечебно - диагностичен процес, спазвайки принципите на добрата лекарска практика и приетите медицински стандарти.


Богатият опит, качество на услугите и професионално отношение към клиентите правят Magic Line проспериращ. От създаването си до днес, дерматологичният център не изневерява на принципа си да работи само с най-качествените продукти и оборудване, произведени от уважавани международни компании. Използваните апарати са от най-реномираните световни марки, специално подбрани по показатели за надежност, качество и безопасност на действията им.


Клиенти на дерматологиченич център са както много бизнес дами и господа, така също и желаещите да поддържат своя перфектен външен вид.


Magic Line е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външност, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.


Целта на дерматологичния център е предоставянето на квалифицирани, компетентни грижи и услуги от най-високо ниво с помощта на съвременна медицинска апаратура.


Magic Line разполага с екип от утвърдени специалисти, които имат персонално отношение към всеки пациент. Притежават нужната квалификация и сертификати за работа с апаратурата в центъра.


Екипът от професионалисти ще ви помогне да отморите с релаксиращ масаж, освобождавайки се от натрупаното напрежение и потопяйки се в един свят на блаженство, красота и спокойствие, или да подмладите кожата си с помощта на една от десетките процедури, съобразени с вашите индивидуални изисквания.

 

Предлаганите услуги са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава.


Приемливи цени и професионално обслужване са гаранция за Вашия добър избор.

 

Контакти

Меджик Лайн ООД

София, бул. Джеймс Баучер 83 - 85, ет. 1, офис 1
029521935, 029521937
0882515788, 0884443161