BGRegistar.com

Мега Терм 1 ЕООД - Продукти

вносител на газови кондензни котли софия, вносител на медни газови котли frisquet, водещ доставчик на електрически котли софия, газови котли, гаранционен и следгаранционен сервиз на котлите, дизайнерски лири за баня софия, дистрибутор на на електрически котли софия, дистрибутор на проточни бойлери софия, доставка и монтаж на газови кондензни котли, доставка и монтаж на електрически котли софия, доставка и монтаж на пелетни котли софия, доставка и монтаж на слънчеви колектори софия, доставка и монтаж на термо помпи софия, доставчик на електрически котли софия, дотавка и монтаж на камини за вграждане софия, дотавка и монтаж на комбинирани бойлери софия, електрически котли, мега терм, мега терм 1, мега терм 1 еоод, мега терм 1 еоод софия, монтаж на биологични пречиствателни станции, монтаж на водно подово отопление софия, монтаж на водопроводни инсталации софия, монтаж на канализационни инсталации софия, монтаж на медни газови котли софия, монтаж на слънчеви колектори с бойлери софия, монтаж на слънчеви колектори софия, монтаж на топлоизточници софия, плоски селективни слънчеви колектори софия, производител на електрически котли софия, сервиз на котлите софия, фирма вносител на медни газови котли софия

Продукти

Мега Терм - 1 ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предоставяйки голямо разнообразие от продукти с високо качество на достъпни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент:

 

Мега-Терм 1 ЕООД - медни газови котли Frisquet

 

Медни газови котли Frisquet - с най-високото ниво на екологичност от V-ти клас.

 

Отличени с европейската марка ECO 3 - за икономия, екология и еко-енергия.

 

 

 

 

 

Мега-Терм 1 ЕООД - електрически котли

 

Електрически котли - стенни, подови, или за вграждане в стена с 10-годинишна гаранция на водосъдържателя, окомплектовани с модули за допълване; с термостатично и микропроцесорно, напълно автоматизирано управление; с релейно и полупроводниково (абсолютно безконтактно и безшумно) превключване на нагревателните мощности.

 

 

Мега-Терм 1 ЕООД - водно подово отопление

 

 

Водно подово отопление - уют и топлина във всеки дом, с дългосрочен комфорт без притеснения за дефекти и течове. Чрез тази система достигате желаната комфортна температура в дома си значително по-бързо, отколкото при класическите отоплителни системи, като същевременно стандартната продължителност на живот на инсталацията е до 100 години.

 

 

 

 

 

Мега-Терм 1 ЕООД - слънчеви колекториПлоски селективни слънчеви колектори -  отлично решение за улавяне на слънчевата енергия и ефективното и използване за набавяне на битова гореща вода и отопление.

 

Слънчевата енергия е един неизчерпаем ресурс и е високо ценена, защото за нас тя е безплатна, което означава никакви енергийни разходи и ниски експлоатационни такива.

 

 

Електрически проточни бойлери -   осигуряват възможност за неограничено ползване на топла вода на момента, без необходимост от предварително затопляне на студената, до 30% икономия на електроенергия.

 

 

ДМега-Терм 1 ЕООД - двойно самопочистваща се пелетна горелкавойно самопочистваща се пелетна горелка - проектирана от самото начало да предлага комфорт не само при изгаряне на гориво, но и при настройка и работа. Пелетите се изтеглят автоматично, запалват се електрично и изгаряне започва. Мощността се регулира в диапазона 8 - 30 kW. Автоматично спира самото горене. Горелката е с автоматично почистване и безопасност при работа, с до 4 пъти по-голяма защита от прегряване.

 

 

Контакти

Мега Терм 1 ЕООД

София, ул. Живко Николов 36
029461178
0899818998