BGRegistar.com

Мега Терм 1 ЕООД

вносител на газови кондензни котли софия, вносител на медни газови котли frisquet, водещ доставчик на електрически котли софия, гаранционен и следгаранционен сервиз на котлите, дизайнерски лири за баня софия, дистрибутор на на електрически котли софия, дистрибутор на проточни бойлери софия, доставка и монтаж на газови кондензни котли, доставка и монтаж на електрически котли софия, доставка и монтаж на пелетни котли софия, доставка и монтаж на слънчеви колектори софия, доставка и монтаж на термо помпи софия, доставчик на електрически котли софия, дотавка и монтаж на камини за вграждане софия, дотавка и монтаж на комбинирани бойлери софия, мега терм, мега терм 1, мега терм 1 еоод, мега терм 1 еоод софия, монтаж на биологични пречиствателни станции, монтаж на водно подово отопление софия, монтаж на водопроводни инсталации софия, монтаж на канализационни инсталации софия, монтаж на медни газови котли софия, монтаж на слънчеви колектори с бойлери софия, монтаж на слънчеви колектори софия, монтаж на топлоизточници софия, плоски селективни слънчеви колектори софия, производител на електрически котли софия, сервиз на котлите софия, фирма вносител на медни газови котли софия

Информация

Информация

Мега Терм - 1 ЕООД

 

Мега Терм - 1 ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 1993 год., специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 
Основно направление в дейността на фирмата е производство, доставка и монтаж на Електрически котли - стенни, подови, за вграждане в стена с 5 години гаранция, окомплектовани с модули за допълване; с термостатично и микропроцесорно, напълно автоматизирано управление; с релейно и полупроводниково (абсолютно безконтактно и безшумно) превключване на нагревателните мощности. Компактни и икономични; с мощности от 4 до 1000 Kw. Изработва котли по индивидуални размери и спесификации на клиента. Котлите са сертифицирани и узаконени по европейски стандарт: EN 60335-1 : 2003+A11 : 2005+A1 : 2005+A12 : 2006+A2 : 2006+A13 : 2009 (EN 60335-1 : 2002+A11 : 2004+A1 : 2004+A12 : 2006+A2 : 2006+A13 : 2008).

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Мега Терм - 1 ЕООД внася и предлага разнообразна гама продукти, с високо качество, на достъпни цени, които напълно задоволяват нуждите на клиентите:

 

Газови кондензни котли - дистрибутор на Ariston - Италия и Chaffoteaux - Франция.

 

Пелетни котли с пелетни самопочистващи се горелки.

 

Ексклузивен дистрибутор на медни газови котли Frisquet.

 

Плоски селективни слънчеви колектори на фирма Chaffoteaux.

 

Дистрибутор на Реаху за водно подово отопление и прмишлени ВИК инсталации.

 

Пречиствателни съоръжения за отпадни води - дистрибутор на фирми от Германия - производители на напълно биологични пречиствателни станции предназначени за пречистването на комунални отпадни води от малки източници, които не са свързани към селищна канализационна система.

 

Мега Терм - 1 ЕООД пречиствателни станции за отпадни води

 

 
Камини за вграждане с мощност на водната риза от 10 до 26 Kw; дебелина на ламарината 4 мм.

 

Мега Терм - 1 ЕООД Слънчеви колектори и соларни инсталации

Внос на Слънчеви колектори на фирма Chaffoteaux - селективни и плоски, с естествена или с принудителна циркулация. 

 

Философията, която Мега Терм - 1 ЕООД следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата  да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

Мега Терм 1 ЕООД

София, ул. Живко Николов 36
029461178
0899818998