BGRegistar.com

Мега Терм 1 ЕООД

вносител на газови кондензни котли софия, вносител на медни газови котли frisquet, водещ доставчик на електрически котли софия, газови котли, гаранционен и следгаранционен сервиз на котлите, дизайнерски лири за баня софия, дистрибутор на на електрически котли софия, дистрибутор на проточни бойлери софия, доставка и монтаж на газови кондензни котли, доставка и монтаж на електрически котли софия, доставка и монтаж на пелетни котли софия, доставка и монтаж на слънчеви колектори софия, доставка и монтаж на термо помпи софия, доставчик на електрически котли софия, дотавка и монтаж на камини за вграждане софия, дотавка и монтаж на комбинирани бойлери софия, електрически котли, мега терм, мега терм 1, мега терм 1 еоод, мега терм 1 еоод софия, монтаж на биологични пречиствателни станции, монтаж на водно подово отопление софия, монтаж на водопроводни инсталации софия, монтаж на канализационни инсталации софия, монтаж на медни газови котли софия, монтаж на слънчеви колектори с бойлери софия, монтаж на слънчеви колектори софия, монтаж на топлоизточници софия, плоски селективни слънчеви колектори софия, производител на електрически котли софия, сервиз на котлите софия, фирма вносител на медни газови котли софия

Информация

Информация

Мега Терм - 1 ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 1993 год., специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Фирма с изградено и утвърдено име на българския пазар, с 30-годишен опит в предлагането на отоплителните инсталации внасящи комфорт във всеки дом, с високо качество, изпълнени по най-екологичния начин в името на една чиста природа. 

 
Мега-Терм 1 ЕООД - медни газови котли Frisquet Основно направление в дейността на фирмата е производство, доставка и монтаж на Електрически котли, с компакти размери, разнообразни мощности и богата гама модели - стенни, подови или за вграждане в стена.

 

Котлите се произвеждат в България с висококачествени вносни части и материали, с 10-годинишна гаранция на водосъдържателя.

 

Предназначени за отопление с мощности от 4 до 240 kW, подходящи за апартаменти, еднофамилни къщи, офиси и предприятия.

 

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Мега Терм - 1 ЕООД внася и предлага разнообразна гама продукти, с високо качество, на достъпни цени, които напълно задоволяват нуждите на клиентите.

 

Газови Котли - eксклузивен представител и вносител на френскта компания Frisquet производител на газови котли, които са изработени изцяло от мед. Котлите са отличени с европейската марка ECO 3 - икономия, екология, еко-енергия и са с най-високото ниво на екологичност от V-ти клас.

 

Пелетни котли с пелетни самопочистващи се горелки.

 

Електрически проточни бойлери - осигуряват възможност за неограничено ползване на топла вода на момента, без необходимост от предварително затопляне на студената, до 30% икономия на електроенергия.

 

Водно подово отопление - системите за подово отопление създава уют и топлина въввсеки дом, с дългосрочен комфорт без притеснения за дефекти и течове. Чрез тази система достигате желаната комфортна температура в дома си значително по-бързо, отколкото при класическите отоплителни системи, като същевременно стандартната продължителност на живот на инсталацията е до 100 години.

 

Мега Терм - 1 ЕООД Слънчеви колектори и соларни инсталации

Плоски селективни слънчеви колектори - отлично решение за улавяне на слънчевата енергия и ефективното и използване за набавяне на битова гореща вода и отопление.

 

Слънчевата енергия е един неизчерпаем ресурс и е високо ценена, защото за нас тя е безплатна, което означава никакви енергийни разходи и ниски експлоатационни такива.

 

 

Философията, която Мега Терм - 1 ЕООД следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата  да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Мега Терм - 1 ЕООД - оптимални решения за отопление

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Мега Терм - 1 ЕООД.

 

Раполага с капацитета да предложи на своите клиенти най-добрите и оптимални решения.

 

Мега Терм - 1 ЕООД - Медни газови котли Frisquet

 

Мега Терм - 1 ЕООД - Медни газови котли Frisquet

 

Контакти

Мега Терм 1 ЕООД

София, ул. Живко Николов 36
029461178
0899818998