BGRegistar.com

Мега Терм 1 ЕООД

Информация

Информация

Мега Терм - 1 ЕООД

 

Мега Терм - 1 ЕООД e българска компания учредена през 1993 год. със седалище град София.


Основно направление в дейността на фирмата е производство, внос, доставка и монтаж на пречиствателни съоръжения за отпадни води, електрически котли, проточни бойлери, камини за вграждане и слънчеви колектори.


Мега Терм - 1 е оторизиран дистрибутор за България на немски фирми, производители на напълно биологични пречиствателни станции предназначени за пречистването на комунални отпадни води от малки източници, които не са свързани към селищна канализационна система.

 

Мега Терм - 1 ЕООД пречиствателни станции за отпадни води

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Мега Терм - 1 предлага разнообразна гама продукти, с високо качество, на достъпни цени, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите:


Електрически котли - стенни, подови, за вграждане в стена; Пълни комплекти и модули за допълване; с термостатично и микропроцесорно, напълно автоматизирано управление; с релейно и полупроводниково (абсолютно безконтактно и безшумно) превключване на нагревателните мощности. Компактни и икономични; с мощности от 4 до 1000 Kw. Изработва котли по индивидуални размери и спесификации на клиента. Котлите са сертифицирани и узаконени по БДС 63/1 - 90 от 1995 год.


Котли на твърдо гориво


Комбинирани с автоматично регулиране подаването на въздух; двойна топлоизолация; дву и три ходови; високо КПД.


Камини за вграждане с мощност на водната риза от 10 до 26 Kw; дебелина на ламарината 4 мм.


Компанията е сертифициран представител на полската фирма KOSPEL за проточни бойлери. Предлага Комбинирани бойлери от неръждаема стомана с дебелина 2 мм; вградени серпентини; обеми от 120 до 3000; електрческа мощност от 3 до 36 kW за стенен и подов монтаж.

 

Мега Терм - 1 ЕООД Слънчеви колектори и соларни инсталации

Предлага Слънчеви колектори и соларни инсталации внос от Германия - селективни и плоски, с естествена или с принудителна циркулация. Оторизиран представител на България на Chaffoteaux. 

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Мега Терм да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Услуги

Мега Терм - 1 извършва следните услуги:

 

  • проектиране на OВИК на обществени организации и частни лица;
  • доставка и монтаж на отопление, вентилация, ВИК;
  • гаранционно и извънгаранционно поддръжка;
  • климатизация на обществени, частни и промишлени сгради;
  • монтаж на пречиствателни станции за отпадни води.

 

Мега Терм - 1 изгради партньорски отношения с водещите в своя бранш компании, стремейки се да предоставя на крайните потребители, продукти и услуги с най-доброто качество.


Екипът, зает в компанията е на разположение за всякакви въпроси и консултации. Гарантира качество, бързината и точност при обслужването на своите клиенти.

 

За повече информация, относно предлаганите продукти и услуги на Мега Терм - 1 ЕООД, моля използвайте посочените контактни данни.

 

Контакти

Мега Терм 1 ЕООД

София, ул. Живко Николов 36
029461178
0899818998