BGRegistar.com

МЕГАТЕРМ ЦОНЕВ ЕООД

Информация

Информация


Мегатерм - Цонев ЕООД е фирма със седалище град Ловеч.

 

Развива своята дейност в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение.

 

През последните няколко години фирмата насочихва дейността си към използване на възобновяеми енергийни източници, поради непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел.енергията и твърдите горива.

 

Глобален проблем е и замърсяването на околната среда. Затова Мегатерм - Цонев ЕООД започва изграждане на климатизации с използване на енергия от природата - земя и слънце.

 

Фирмата прави това съвместно със своите партньори - лидерите в геотермалната и слънчева енергия - Hautec Gmbh и Sonnenkraft Gmbh.

 

Мегатерм - Цонев ЕООД се стреми да постига максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между две и половина и пет години, дълъг експлоатационен срок на съоръженията, повече от петнадесет години.

 

Фирмата разполага с екипи от висококквалифицирани специалисти за извършване на пълен инженеринг на обектите, включващ геолози и проектанти.

 

Мегатерм - Цонев ЕООД извършва бърз и качествен монтаж, предоставя сервиз за гаранционно и извън гаранционно обслужване на обектите.

Контакти

МЕГАТЕРМ ЦОНЕВ ЕООД

Ловеч, ул. Раковски № 20
0887666671, 0887435415, 0885161607