BGRegistar.com

МЕГАМАТ ООД

Информация

МЕГАМАТ ООД

 

Мегамат ООД е създадена през 2002 година със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на строителството. Фирмата се занимава със строителство на пасивни къщи.

 

Понятието пасивна къща се използва за сгради, които получават над 90% от необходимата енергия за отопление по пасивен начин, т.е. чрез слънчеви лъчи проникващи през прозорците и топлината излъчвана от домакинските уреди и обитателите на къщата.

 

Начало на тази дейност е поставено през 1993 година, когато са внедрени безшевна изолация на сгради с полиуретан.

 

Натрупаният опит от работата с най - добрия изолационен материал и безшевната технология на полагането му беше използван за разработване на иновативни изделия и методи в областта на строителството.

 

Основната задача е повишаване на енергоефиктивността на сградния фонд.

 

Мегамат ООД през 2004 година реализира първите нискоенергийни сгради посредством иновативни облицовъчни модули и технология на топлоизолация и облицовка на фасади.

 

През 2006 година, Мегамат ООД изгражда едноетажна постройка с характеристики на пасивна къща. За изграждането са използвани нови фасадни, покривни и стенни модулни панели.

 

През 2008 година е построена първата пасивна къща в България по разработена от фирмата иновативна модулна система, която съчетава най - добрите технологии и материали за постигане стандартите на бъдещето.

 

Компанията разширява производствените си възможности, за да може да удоволетвори желанието на клиентите да имат къща изпреварваща техните мечти.

 

Мегамат ООД разполага с производствени помещения, складове, технологично и транспортно оборудване обезпечаващо висока производителност и качество.

 

Производствените екипи са на високо техническо ниво. Проектантският екип – инженери, архитекти и икономисти използва пакет от програми за проектиране на пасивни къщи приет в целия свят, както и съвременна техника и технология за производство. 

Контакти

МЕГАМАТ

Варна, местност Пчелина, парцел 78, 1.5 км над Вятърна мелница
052305738
0887212153, 0888212088, 0888306888