BGRegistar.com

Мегаинвест-холд ЕООД

авторитетна фирма в строителния бранш, водеща компания за хидротехническо строителство , жилищно строителство дупница, изграждане на обекти от пътната инфраструктура, коректен строителен предприемач дупница, лицензиран строителен предприемач дупница, лицензирана стоителна компания дупница, мегаинвест холд , мегаинвест холд дупница, мегаинвест холд еоод, препоръчана строителна компания дупница, проектиране на обекти от пътната инфраструктура, професионална вертикална планировка дупница, професионална вертикална планировка на обекти, сигурна фирма за поддържане на пътища, сигурна фирма за поддържане на пътни съоръжения, строеж на всички видове пътни съоръжения, фирма за пътно строителство дупница, фирма изграждаща пътна инфраструктура, фирма проектираща пътна инфраструктура, хидротехническо строителство дупница

Информация

Мегаинвест-Холд ЕООД е част от Мегаинвест Холдинг, основан през 1997 година. Собственик на дружеството е г-н Цветан Цветанов.

 

Мегаинвест-Холд ЕООД е едноличен собственик на капитала на „Пътно поддържане – Дупница“ ЕООД, от 21.01.2004 година с Решение на Кюстендилския окръжен съд.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в сферата на проектирането и изграждането на обекти от пътната инфраструктура. Дейности се извършват и по прилежащите към тях принадлежности.

 

Мегаинвест-Холд ЕООД извършва хидротехническо строителство, жилищно строителство, ремонт на жилищни и промишлени сгради, както и инженерингова дейност.

 

Компанията е специализирана в професионалната вертикална планировка на обекти, високото строителство и други.

 

Непрекъснато инвестира в разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.

 

Мегаинвест-Холд ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в строителния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти. 


Член на Българска Строителна Камара от 2000 година. Дружеството притежава всички необходими сертификати и атестати, притежава сертификат като носител на ЗЛАТЕН ПРИЗ за най-добра строителна практика в РБългария.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Мегаинвест-Холд ЕООД е сред водещите компании на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Мегаинвест-Холд ЕООД - Вашят бизнес партньор - Доверете ни се, ние работим за Вас!

 

Удостоверения

 

Мегаинвест Холд ЕООД

 

Мегаинвест Холд ЕООД

 

Мегаинвест Холд ЕООД

 

Мегаинвест Холд ЕООД

 

Мегаинвест Холд ЕООД

 

 

Контакти

МЕГАИНВЕСТ-ХОЛД ЕООД

Дупница, ул. Самоковско шосе № 38
070151209
070151209