BGRegistar.com

МЕБЕЛНА КЪЩА МУРА

Информация

МЕБЕЛНА КЪЩА МУРА

МЕБЕЛНА КЪЩА МУРА - мебели с високо качество.


Фирма Мура 2001 ООД е създадена през далечната 1991 година, като малка семейна фирма занимаваща се с търговия на мебели. Основатели на фирмата са Емил Цветанов Тошев собственик на ЕТ Байко - Зет 1 и Илия Лазаров Илиев собственик на ЕТ Байко - ИИ.

 

Двете фирми започват обща дейност, като неперсонифицирано дружество ИЛИЕТ. Бизнеса потръгва и през следващите няколко години изделията стават налични, вместо дотогавашното предлагане само по каталог.

 

През 1993 година двете фирми наемат първия си магазин, където излагат своите продукти. Активите на дейността не спират да се увеличават, като към тях се прибавят и автопарк състоящ се от два товарни автомобила.

 

През 1995 година фирмата наема втори магазин, за да разшири дейността си. Успехите не спират дотук и през следващите две години, използвайки външно банково финансиране, е закупен и първия магазин в град Видин, където е седалището на фирмата и днес.

 

Успехите на фирмата са плод на по - напредничавото мислене на единия от съдружниците и по - плахото на другия. През 1996 година, активи и пасиви на фирмата са разделени и всеки тръгва по своя път. Двамата партньори се превръщат в конкуренти.

 

В резултат на упоритата работа на семейство Тошеви, настоящ собственик на днешната Мура 2001 ООД продължава дейността, като разширява постепенно фирмата, наемайки магазини в Северозападна България в градовете Лом, Монтана и Враца.

 

Днес фирмата притежава дванадесет магазина, от които седем собствени, разположени в северозападна България в градовете Видин, Лом, Монтана, Враца, Берковица, Белоградчик и Козлодуй. От 2008 година фирмата извършва внос на мебели от Турция и Сърбия. Работи с над петдесет мебелни компании, реализирайки регулярни ежемесечни доставки.


Двадесет и три години по - късно Мура 2001 ООД е безспорен лидер в областта на търговията с мебели, предлагаща над 4500 артикула за дневна, кухня, спалня, детска, антре, градина и офис.

 

Компанията инвестира и в транспортното обслужване. Автопаркът наброява седем товарни автомобила - четири камиони - мебеловози и три по - малки камиона.

 

МУРА 2001 ООД предлага продукти съобразени с възможностите на потребителите. Изпълнява индивидуални поръчки.

 

Фирмата предлага улеснение на клиентите си, чрез осигуряването на финансиране на покупките им от пет лизингови компании - УниКредит Кънсюмър Файненсинг, Джет Кредит, TBI, БНП Париба Пърсънъл Файненс и ЦКБ, с които поддържа партньорски отношения.

 

За тези двадесет и три години Мура 2001 ООД се превърна от една малка и прохождаща фирма, в голяма и просперираща компания готова да задоволи потребностите на всеки потребител, като установи в него добър спомен от обслужването и високото качество на предлаганата гама от мебели.

 

ПРОДУКТИ

Мура 2001 ООД предлага :  

 

  • Мебели за антре
  • Мебели за дневна
  • Мебели за кухня
  • Мебели за спалня
  • Мебели за детската стая
  • Мебели за заведение
  • Мебели за офис
  • Мебели за хотел
  • Мебели за градина

 

Контакти

МЕБЕЛНА КЪЩА МУРА

Видин, ул. Пейо Яворов 22
094601996
0886417334
094601989