BGRegistar.com

МЕБЕЛНА КЪЩА ИВЕЛИ

Информация

МЕБЕЛНА КЪЩА ИВЕЛИ

Фирма Ивели 99 ЕООД е със седалище град Пазарджик.

 

Развива своята дейност в областите производство и търговия.

 

Ивели 99 ЕООД се занимава с производство на корпусна мебел, която изработва в собствената си база.

 

През 2004 година фирмата открива Мебелна къща Ивели, където се предлагат качествени българси мебели за дома, офиса или хотела.

 

Фирма Ивели изработва и нестандартно обзавеждане, по заявка на клиента, като взимането на размери е безплатно. Мебелна къща Ивели бързо се налага на пазара като фирма, която изготвя и реализира комплексни интериорни решения по индивидуален проект. Ивели предлага мебели на български производители, отличаващи се с високо качество на достъпни цени.

 

Мебелна къща Ивели е единствен представител на Мебелна фабрика Маги Мебел Груп, специализирана в производството на корпусна мебел, стандартна или по поръчка за градовете Пазарджик и София.

 

В магазините на фирмата ще намерите голямо разнообразие на мека и корпусна мебел, както и богата гама от цветове и десени. Можете да поръчате обзавеждане с цветове и дамаски избрани от Вас.

 

Освен в град Пазарджик фирмата има и магазини в град София с местонахождение ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, Силвър център и бул. Владимир Вазов 40, над магазин Зора.

 

Екип от квалифицирани специалисти при нужда ще Ви помогнат с професионален съвет, ще получите компетентна консултация, за да постигнете най - удобното, уютно и стилно обзавеждане за Вашият дом. Ако желаете ще  изготвят за Вас индивидуален проект за обзавеждане на Вашия дом, офис или хотел.

 

Мебелна къща Ивели разполага с квалифицирани служители, които професионално и бързо ще монтират избраното от Вас обзавеждане. Осигурява се транспорт до всяка точка в България.

Контакти

МЕБЕЛНА КЪЩА ИВЕЛИ

Пазарджик, ул. Пловдивска № 105, Комплекс Зора
034441347
0885118859, 0886299761, 0888990041