BGRegistar.com

МЕБЕЛИ КАМБО ООД

Информация

Мебели КАМБО ООД е основана през 1997 г. със 75% френско участие. Предприятието реализира своята продукция основно на френския и една малка част на руския пазар,като през 1997 г. фирмата се специализира в производството на еднолицеви и двулицеви матраци.

 

През 2000 г. Мебели КАМБО ООД премести своята производствена дейност в нова сграда от 6 000 кв.м площ с технологично оборудване за производство на мека мебел, със складове за материали и готова продукция, административен корпус и шоурум.

 

мебели камбо

 

С висококвалифициран персонал и постоянно обновяван машинен парк фирмата оптимизира дейността си в създаване модерни, удобни и практични мебели - предназначени за обзавеждане на дома и вилата, както и за хотелско обзавеждане - еднолицеви и двулицеви матраци, спални, разгъваеми канапета и холни гарнитури.

 

Изделията, известни под търговската марка “КАМБО” се произвеждат в размери по български и европейски стандарти, както и по нестандартни размери, използвайки вносни, екологично чисти материали, съобразени със всички европейски изисквания.


Матраци КЛАСИК


В продължение на почти четвърт век, ние от матраци класик,изучаваме елементите и детайлите,които правят съня здравословен и полезен за организма. Сънят е едно от най-важните условия на здравето.През всички тези години,от създаването си до момента,следим и внедряваме най-новите технологии и материали.


Ние – екипът на матраци Класик, разбираме и задоволяваме,индивидуалните нужди на всеки наш клиент чрез постоянно увеличаване на гамата от предлагани продукти. С всеки нов продукт,който създаваме,правим крачка напред в осигуряването на качествен и здравословен сън. Матраци Класик предлага широка гама от матраци,подматрачни рамки,топ матраци,легла,възглавници – всичко необходимо за здрав и качествен сън с дългогодишен опит в производството и традиция в качеството!


Подбираме високо качествени материали,които да влагаме в нашите продукти:


- Латекс


- Мемори пяна


- “Pocket spring units” пружинен пакет (джоб-пакет)


- Памучна вата


- Кокосови влакна


- Дамаски


- COOLMAX


- Бамбук


- Алое Вера


Мека мебел

 

Предложените колекции са с гарантирано качество и комфорт.

 

Холните гарнитури и ъглови модули  - изработени от висококачествени дамаски, снабдени  с разгъваеми механизми и функция за сън и свалящи тапицерии са съобразени с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн.

 мебели камбо

 

Най-новите ни предложения са съвкупност от подвижност и интересни форми,които позволяват различни позиции на сядане и лежане. Има вградени механизми на подлакътника за регулиране на височината и изтеглящ гръб.Точно поради правилния подход в конструкцията добрата мебел позволява на умореното тяло да се отпусне  и отпочине добре. Пружините  „Бонел”, вградени в основата на гарнитурата омекотяват седалката и правят движенията на сядане и ставане по-лесни и плавни. Механизмите вградени в подлакътниците и облегалките  увеличават нейният комфорт.


Холната ни мебел съчетава здравина на конструкцията, повишен комфорт за почивка и сън, практичност заради механизма за разгъване и ракла за багаж. Голяма част от тях се изработват в комбинация между кожа и дамаска по каталог.  Внимателно подбраните дизайнерски решения и качествено изграждане на нашите модели създават място за сядане, което е топло, подканващо и достатъчно издръжливо, за да се използват в продължение на години.


Ние сме фокусирани върху нуждите на потребителя,преди всичко на неговия здрав и спокоен сън, на неговата почивка и възстановяване. Естественото продължение на тази философия е голямото разнообразие на произвежданите от нас матраци и мека мебел, чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и удобство за дълго време. Ние от “Мебели Камбо” се придържаме към високо качество,иновативно развитие и взискателен дизайн на всички наши продукти за спалнята. Те са нашето обещание за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

Контакти

МЕБЕЛИ КАМБО ООД

Хасково, бул.Съединение 106
038624025, 038624026
0886841709
038624026