BGRegistar.com

МЕБЕЛИ ВЕРОНА

Информация

Информация

Български мебелни магазини Верона, мебели в Бургас и Слънчев Бряг, вече в цяла България и Русия.

 

Мебели Верона - богат, дългогодишен опит в дизайнерското проектиране, разработване и търговия на корпусна и мека мебел.

 

Мебелни магазини Верона - висококачествени вносни мебели, голямо разнообразие от аксесоари, матраци и мебели на водещи български фирми.

 

Посетете нашия интернет магазин, където ще намерите голямо разнообразие от продукти, които предлагаме. Регистрирайте се като клиент и така ще може да се възползвате от нашите услуги, известия и информация за актуални промоции и нови артикули.

 

Можете да изберете продукти по каталог от модулни системи за обзавеждане на дневни, спални или кухни. Предлагаме специални промоции с изгодни цени! Следете нашите предложения! Особено подходящи за черноморието са нашите пакетни предложения за обзавеждане на апартамент. Предложенията са подготвени за студио, едностаен и двустаен апартамент. Ако искате да спестите време и пари изберете подходящият за Вас пакет!


За клиенти, които искат да изразят своята индивидуалност или спецификата на помещението го налага, ние предлагаме мебели по поръчка, като се съобразим с вашите изисквания, размери, вкусове, разположение и ще направим проект естетически съобразен, предлагащ максимални удобства и разбира се бюджетно издържан!

 

Изработката на мебелите може да е от всички познати на пазара материали от масово разпространеното ПДЧ до луксозни изпълнения от гланциран МДФ в цвят по избор и изделия от Технически камък.


Разгледайте нашите галерии със снимки на мебели разделени удобно в няколко категории - мебели за кухня, дневна, детска, мека мебел, трапезарии, аксесоари и други. Обърнете внимание на нашите нови продукти за обзавеждане на баня!

 

Може да намерите нашите продукти и услуги в магазинитени за мебели в Бургас и Слънчев Бряг.

 

Заповядайте и нашия електронен магазин за да разгледате изделията с актуалните им предложения и текущи ТОП оферти online shop!

 

Контакти

МЕБЕЛИ ВЕРОНА

Слънчев бряг, Околовръстен път Бургас - Варна
0890508850, 0893699662, 0893699668