BGRegistar.com

МВМ ООД

Информация

Информация

 

МВМ ООД е дружество, учредено през 1995 г. със седалище град София.

 

Специализирано в областта на лакирането на дървени повърхности. Първоначално предлага грундове, лакове и необходимите към тях компоненти.

 

 

Впоследствие, разширява своята дейност, посредством цялостно обслужване в областта на лакирането и детайлно познаване на прилаганите технологии и процеси. Така започва дейност ЗОНА ЗА ЛАКИРАНЕ, ситуирана в град София, кв. Военна рампа, поддържаща богата складова наличност.

 

МВМ ООД е оторизиран представител за България на INDUSTRIAS QUIMICAS MASQUELACK, S.A. Испания - производител на богата гама висококачествени продукти за финишна обработка на изделия от дърво - дограма, врати, паркет и мебели.

 

Компанията предлага байцове, нитроцелулозни, полиуретанови, полиестерни, акрилни и водоразтворими грундове, бои, лакове и разредители за тях.


За удобство на клиенти, МВМ предлага богата гама абразивни материали, лепило и шприцпистолети DeVilbiss.


За нуждаещи се от технологично обновяване, се предлагат кабини и шлайфзони Lagos SA Испания, шлайфмашини Slipcon Дания, валови и лакозаливни машини и спрей роботи Barberan, както и антропоморфни роботи CMA.


Всички предлагани продукти отговарят на международния стандарт за качество ISO 9002.


Екипът зает в компанията се състои от компетентни и отлично подготвени специалисти, готови да споделят своите знания и опит, за нови технологии, специални ефекти и предлагани продукти.


МВМ ООД разполага със собствена лаборатория за изработката на байцове и бои по каталог NOVA720, RAL, NCS second edition и мостра на клиента за масивна дървесина, фурнировани и нефурнировани плочи.


За удобство на своите клиенти, МВМ предлага услугата лакиране в градовете София и Варна.


МВМ ООД е члeн на Браншовата камара на Дървообработващата и Мебелната промишленост.

 

Контакти

МВМ ООД

София, ул. Проф. Иван Георгов 3
028326017, 029310279
0888809965
029310279