BGRegistar.com

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ СВЕТА БОГОРОДИЦА ЕООД

Информация

МБПЛР СВЕТА БОГОРОДИЦА ЕООД

 

Многопрофилна болница за продължително лечение и рехабилитация Света Богородица се намира в курортен комплекс Нареченски бани.

 

Чистият въздух и лековитите минерални води създават отлични условия за пълноценна почивка, лечение и възстановяване.

 

МБПЛР Света Богородица е здравно заведение с дългогодишен опит в профилактиката, рехабилитацията и лечението на стрес, артериална хипертония, захарен диабет и редица заболявания на централната и периферна нервна система.

 

Работи по договор с НЗОК и на свободен прием.

 

Почиващите могат свободно да ползват услугите на санаториума на напълно достъпни цени.

 

МБПЛР Света Богородица предлага комплексна терапия с водолечение/вани с радонова вода, джакузи, подводен масаж, закрит басейн, открит басейн с полуолимпийски размери и плаж, електролечение, акупунктура, електросън и психотерапия, диетолечение. Предлага сe денонощна медицинска помощ.

 

МБПЛР Света Богородица разполага със сто седемдесет и шест легла, разпределени в четиридесет и осем двойни, двадесет и четири тройни стаи и десет апартамента, оборудвани с кабелна телевизия, телефон, вана и самостоятелен санитарен възел.

 

Здравното заведение има сключен договор с РЗОК за лечение по седем клинични пътеки.

 

В МБПЛР Света Богородица работи квалифициран екип от лекари и сестри, специалисти в диагностициране и лечение на болести на нервната система, съдови заболявания и такива, свързани с обмяната на веществата, които се грижат за своите пациенти и им предлагат медицински услуги с високо качество.

 

Контакти

МБДПЛР СВЕТА БОГОРОДИЦА

Нареченски бани, ул. Панорама № 8
033422212
0888105105
033422243