BGRegistar.com

МБМ Металуърк ЕООД - Дейност

Дейност

МБМ Металуърк ЕООД произвежда метални компоненти и инструментална екипировкаПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА ИНСТРУМЕНТАЛНА ЕКИПИРОВКА

 

МБМ Металуърк ЕООД произвежда метални компоненти и инструментална екипировка. Проектира и произвежда цялата гама от продукти в собствената си производствена база, с помощта на съвременен софтуер и високо квалифициран персонал за изработката на оборудване за студено щамповане, прогресивни и стандартни инструменти.


Използваните машини работещи с CAD/CAM програми , позволяват да се изработят щанци, които отговарят и на най-стриктните изисквания за точност.


Инструменталният цех разполага с три нишкови ерозийни машини, пет вертикални обработващи центрове и две шлайф машини (профилен и плосък).


Разчитайки на дългия и всеобхватен опит натрупан през годините, конструктурите разработват екипировките в тясно сътрудничество с клиентите.

 

 

СТУДЕНО ЩАНЦОВАНЕ


Производственият отдел използва преси с различна големина и мощност, гарантирайки подходящия режим на работа. С една гама обхващаща между 12 и 400 тона, и възможност да работи с различни типове метал с дебелина до 15 мм.

 

Двуколонните и четириколонните ексцентрик преси, както и хидравличните преси, позволяват работен процес с блок щанци, прогресивни щанци, щанци за дълбоко изтегляне и огъване, с което се гарантира отлично качество и ефективност при серийно производство.

 


ЛАЗЕР И ОГЪВАНЕ


МБМ Металуърк ЕООД разполага със собствен отдел за лазерен разкрой. С тази иновационна и прецизна система за рязане успява да удовлетвори нуждите на своите клиенти.


Обхвата на лазерния разкрой е от 0,5 мм. до 20 мм. за стоманени листи, от 1 мм. до 12 мм. за алуминиеви листи и от 0,5 мм. до 10 мм. за листи от неръждаема стомана.Лазерен разкрой до 1500 мм. х 3000 мм.

 

Контакти

МБМ Металуърк ЕООД

Русе, ул. Индустриален парк 2
082841666
082841669