BGRegistar.com

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД - Мафком СД

mafkom, безизкопно полагане на тръби с машина тип къртица, вносител и търговец на машини тип къртица, вносител на винтови компресори на rotair италия, вносител на машини за безизкопно полагане на тръби, вносител на машини тип къртица софия, въздушни винтови мобилни компресори, иновативна дейност в областта на строителството, мафком, мафком абаджиев янакиева и сие сд, мафком сд, мафком сд софия, машини за чупене на стари тръби и полагане на нови, машини тип къртица за безизкопно полагане на тръби, оторизиран сервиз за машини тип къртица софия, представител на rotair италия, представител на tracto technik германия, препоръчан вносител на машини тип къртица, продажба и сервиз на машини тип къртица, продажба на въздушни винтови мобилни компресори, продажба на машини за безизкопно полагане на тръби, ремонт на машини тип къртица софия, сервиз на машини тип къртица, сервиз управляеми уреди за хоризонтално сондиране, управляеми уредби за хоризонтално сондиране, фирма вносител на машини тип къртица, фирма за продажба и сервиз на машини тип къртица, фирма търгуваща с машини тип къртица

Мафком СД

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД е компания, наложила се с добро име, изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха. Държи на лоялтността, бързо обслужване и качество на предлаганите машини.

 

Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Дружеството се представлява от г-н Юлиан Абаджиев в качеството на Управител.

 

Контакти

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД

София, кв. Гео Милев, ул. Христо Максимов 86, вход откъм ул. Гeo Милев 69В
029731101, 029713516
0888846443